Aurea

  Televizor LCD profesional

  Seducţie prin lumină

  Oferă oaspeţilor dumneavoastră o experienţă unică prin Philips Aurea Hospitalty TV. Televizorul interactiv prezintă un halo blând de lumină, potrivit culorilor ecranului, adăugând astfel camerei de hotel o atmosferă complet nouă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Seducţie prin lumină

 • Clear LCD de 100Hz, pentru o precizie uimitoare a mişcării (3ms)

  Clear LCD de 100Hz, pentru o precizie uimitoare a mişcării (3ms)

  Tehnologia Clear LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o precizie uimitoare - imaginile sunt clare şi lipsite de scintilaţii, chiar şi în cazul mişcărilor rapide. Tehnologia Double Frame Rate Insertion funcţionează la o rată de reîmprospătare ridicată, de 100Hz, crescând precizia reproducerii mişcărilor de două ori faţă de ecranele LCD convenţionale. Timpul de răspuns obţinut este de 3 milisecunde, măsurat ca nivel BEW (Blur-Edge-Width) perceput. Această tehnologie unică dezvoltată de Philips aduce calitatea imaginilor LCD la un nou nivel.

 • HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  Philips a inventat HD Natural Motion pentru a elimina mişcările sacadate vizibile în cazul filmelor. HD Natural Motion estimează mişcările sacadate din filme şi le corectează, atât în cazul transmisiilor TV, cât şi în cazul filmelor înregistrate (cum ar fi cele de pe DVD-uri şi discuri Blu-ray). Reproducerea mişcării este excelentă, iar fidelitatea imaginii este incredibilă. HD Natural Motion elimină mişcările sacadate din imaginile SD şi HD, inclusiv din imaginile 1080p, obţinând o calitate superioară chiar şi celei cinematografice.

 • Sunet puternic de la boxe invizibile

  Sunet puternic de la boxe invizibile

  Un sistem de sunet invizibil, integrat perfect în designul Aurea. Deşi invizibil din exterior şi extrem de compact în interior, nu există compromisuri în privinţa performanţei sunetului. Noua matrice revoluţionară de microdifuzoare foloseşte 12 difuzoare pe fiecare parte pentru a radia sunetul printr-o fantă îngustă invizibilă din partea frontală a televizorului. Acestea asigură un sunet spaţial clar care completează experienţa bogată de vizionare. Frecvenţele joase sunt generate prin 2 subwoofere puternice integrate în partea posterioară a televizorului.

 • Ambilight Spectra cu ramă activă şi halo senzorial

  Ambilight Spectra cu ramă activă şi halo senzorial

  Haloul senzorial produs de Ambilight Spectra adaugă o dimensiune magică experienţei de vizionare. Rama activă extinde lumina şi atmosfera din imagine mult în afara ecranului, într-un caleidoscop de culori. Veţi fi pe deplin captivat de imagini, iar vizionarea se va transforma într-o experienţă mai intensă decât v-aţi putut imagina vreodată. Tehnologia compactă, cu LED-uri foloseşte în total 126 de LED-uri puternice plasate în jurul ecranului. Acestea creează o multitudine de segmente care se combină într-un singur cerc de lumină caldă în jurul ramei active, cuprinzând ecranul într-un halo care pluteşte pe perete.

 • Interfaţă de control serială Xpress pentru sisteme interactive

  Televizorul poate fi conectat la decodoare şi set-top boxuri produse de majoritatea furnizorilor de sisteme interactive, prin interfaţa de control serială Xpress (protocol UART).

 • Blocarea meniului de instalare

  Previne accesul neautorizat la setările de instalare şi configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspeţilor şi pentru a evita costurile de reprogramare nenecesare.

 • Full HD (1920x1080p) cu tuner DVB-T integrat

  Cu tehnologia cea mai modernă a ecranelor LCD, acest televizor are rezoluţia totală de înaltă definiţie pe ecran lat de 1920 x 1080p. Acesta oferă cea mai bună calitate a imaginii de pe semnal de intrare HD în orice format. Produce o imagine strălucitoare fără scintilaţii, vibrantă şi clară, care oferă oaspeţilor o experienţă vizuală amplificată. Cu ajutorul tunerului integrat DVB-T, televizorul poate oferi canale digitale terestre, pe lângă canalele analogice existente. De asemenea permite oaspeţilor să asculte staţiile radio digitale.

 • Conector USB pentru redare multimedia rapidă şi uşoară

  Acest televizor Philips permite oaspetelui să conecteze o memorie USB pentru redarea uşoară şi instantanee a conţinutului multimedia. Formatele de redare acceptate sunt MP3, fişierele cu prezentate de diapozitive (.alb) şi imaginile statice JPEG.

 • Compatibilitate cu panoul de conectivitate Philips pentru ca oaspeţii să se bucure de dispozitivele proprii

  Acest televizor funcţionează perfect integrat cu panourile de conectivitate Philips. Oaspetele se poate conecta uşor şi se poate bucura de materialele media de pe PC, MP3 player, DVD player, cameră video şi diverse alte dispozitive. Datorită sensibilităţii automate panoul de conectivitate şi televizorul se comută automat pentru vizualizarea conţinutului dispozitivului oaspete conectat.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre EcoDesign orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

 • Programarea canalului de pornire

  Perfect pentru difuzarea în interior a reclamelor sau a canalelor de informaţii, permiţând afişarea unui canal predefinit la pornirea televizorului.

Vezi toate Specificaţile
 • Pentru informaţii despre ţările înscrise la DVB-T adresaţi-vă persoanei de contact de la Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa