Televizor LCD

  Televizor LCD

  Bucuraţi-vă de o seară cu filme

  Dispunând de motorul Pixel Precise HD, acest televizor LED ultrasubţire capturează fiecare moment în detalii incredibile. Combinând o ramă subţire de doar 2,8 cm şi Ambilight, vă este garantată o experienţă mai fascinantă decât viaţa. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD

102 cm (40"), Full HD 1080p, Televizor digital 40PFL8664H/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de o seară cu filme

cu Ambilight şi LED

 • Ambilight Spectra amplifică experienţa vizuală

  Ambilight Spectra amplifică experienţa vizuală

  Adăugaţi o nouă dimensiune experienţei vizionării cu Ambilight Spectra. Această tehnologie patentată de Philips măreşte ecranul prin proiectarea unui halou luminos din spatele ecranului pe peretele înconjurător. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea haloului televizorului pentru a fi adecvate imaginii, creând o experienţă de vizionare captivantă. Cu Ambilight Spectra, filmele devin cu adevărat realitate!

 • Pixel Precise HD cu LED pentru claritate extremă

  Pixel Precise HD cu LED pentru claritate extremă

  Pixel Precise HD cu LED este conceput pe baza tehnologiei premiate Pixel Plus. Aceasta duce calitatea imaginii la nivelul următor cu 4 miliarde de culori şi HD Natural Motion, care conferă tuturor filmelor o mişcare naturală şi o claritate excepţională. Beneficiaţi de cel mai rapid televizor LCD la 100 Hz din această categorie, cu un timp de răspuns de 3 ms. Împreună cu tehnologia LED, vă oferă imagini uimitoare cu o luminozitate ridicată şi o claritate extremă a mişcării pentru toatele filmele şi transmisiile sportive.

 • Televizor ultrasubţire şi suplu pentru integrare perfectă în sufrageria dvs.

  Televizor ultrasubţire şi suplu pentru integrare perfectă în sufrageria dvs.

  Această tehnologie de vârf de ecran TV de 40" face televizorul ultrasubţire. Cu o ramă de doar 2,8 cm, încape în spaţii compacte, oferindu-vă mai multă libertate de vizionare la aceleaşi dimensiuni. Profilul ultrasubţire de 3,9 cm creează un aspect minimalist care se potriveşte bine în orice interior. Montat pe perete sau pe un suport elegant. Tehnologie avansată într-un design incredibil.

 • Philips Net TV pentru servicii online populare pe televizorul dvs.

  Philips Net TV pentru servicii online populare pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Philips Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alte informaţii de pe internet direct pe televizor oricând doriţi. Conectaţi televizorul direct la reţeaua la domiciliu prin conexiune ethernet, navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului dvs. În plus, cu reţeaua PC certificată DLNA puteţi viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizând telecomanda.

 • LCD de 100 Hz, cu viteză de răspuns de 3 ms pentru o claritate superbă a mişcării

  LCD de 100 Hz, cu viteză de răspuns de 3 ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Ecranul LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi lipsite de scintilaţii, chiar şi în cazul mişcărilor rapide. Tehnologia Double Frame Rate Insertion funcţionează la o rată de reîmprospătare ridicată, de 100 Hz, crescând precizia reproducerii mişcărilor de două ori faţă de ecranele LCD convenţionale. Timpul de răspuns obţinut este de 3 milisecunde, măsurat ca nivel BEW (Blur-Edge-Width) perceput. Această tehnologie unică dezvoltată de Philips aduce calitatea imaginilor LCD la un nou nivel.

 • HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  Philips a inventat HD Natural Motion pentru a elimina mişcările sacadate vizibile în cazul filmelor. Algoritmul premiat estimează mişcările sacadate din filme şi le corectează, atât în cazul transmisiilor TV, cât şi în cazul filmelor înregistrate (cum ar fi cele de pe DVD-uri şi Blu-ray Disc). Reproducerea uniformă a mişcării şi precizia excelentă duc experienţa de vizionare la un nivel superior.

 • Cu 40% mai eficiente energetic decât televizoarele convenţionale Flat TV

  Cu 40% mai eficiente energetic decât televizoarele convenţionale Flat TV

  Cu 40% mai eficiente energetic decât televizoarele convenţionale Flat TV. Utilizând cea mai recentă tehnologie de iluminare cu LED-uri, aceste televizoare sunt considerate o alternativă mai viabilă, cu o durată de utilizare mai mare şi un consum de energie mult mai redus decât plasmele şi televizoarele LCD convenţionale. Spre deosebire de iluminarea din spate CCFL, LED-urile nu utilizează mercur în producţie. În plus, designurile televizoarelor Philips s-au îmbunătăţit de la o generaţie la alta, rezultând o eficienţă sporită a utilizării materialelor şi o reducere a consumului de energie, fără compromisuri în materie de siguranţă şi confort. Este o veste bună pentru astăzi - şi pentru viitor.

 • Televizor Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

 • DLNA PC network link pentru vizionarea clipurilor video de pe calculator

  DLNA PC network link vă permite să vizionaţi clipuri video, să vizualizaţi fotografii şi să ascultaţi muzică de pe calculator

Vezi toate Specificaţile
 • DVB-T MPEG4 numai pentru: Franţa, Spania, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia. DVB-C MPEG4 numai pentru distribuitorii selectaţi: Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia. Cele mai actuale informaţii sunt disponibile pe plăcuţa televizorului sau pe site-ul www.philips.com/support, la codul de produs specific.
 • Furnizarea serviciului Net TV depinde de ţară şi se supune condiţiilor de utilizare.
 • Este necesar modulul opţional Philips DVB-S (nr. piesă PFS0001, disponibil numai în Germania, Austria şi Elveţia)

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa