myKidsRoom Lampă suspendată

Cheezzz..., multicolor 402813416 Caută produse similare
 • Luminaţi spaţiul de joacă

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/402813416/402813416_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă suspendată

  40281/34/16 Caută produse similare

  Neconvenţională şi amuzantă, lustra Philips myKidsRoom Cheezzz cu economie de energie vine sub forma unei bucăţi de brânză cu şoricei agăţaţi, care emană lumină. Menţineţi-vă copiii captivaţi şi uimiţi şi lăsaţi-le imaginaţia să prindă viaţă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Luminaţi spaţiul de joacă

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Becurile eficiente energetic, de înaltă calitate Philips EcoLamp sunt incluse în cutie pentru a se obţine cel mai bun efect de iluminat.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă Philips pentru camera copilului creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce-i bucură cel mai mult: distracţie şi creativitate! Dar această lampă este de asemenea concepută pentru a fi sigură pentru copilul dvs.: este rece la atingere, robustă şi foloseşte vopsea netoxică.

 • Înălţimea pandantivului este uşor de reglat

  Acest pandantiv Philips vă este furnizat împreună cu cabluri lungi care să vă ofere o flexibilitate maximă în timpul instalării şi ulterior. Alegeţi înălţimea perfectă care să corespundă nevoilor dvs.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa