Lampă suspendată

  Decoraţi-vă casa cu lumină

  Această lustră estetică Philips InStyle combină culoarea şampaniei cu accente de crom. Aceasta radiază eleganţă şi căldură cu lumină economică. Puteţi să reglaţi înălţimea şi să micşoraţi intensitatea luminii pentru a crea o ambianţă intimă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Decoraţi-vă casa cu lumină

 • Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

  Reglaţi intensitatea luminoasă a acestei lămpi Philips cu ajutorul unui variator (nu este inclus). Acesta face lumina ideală pentru evidenţierea unei caracteristici sau pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxaţi cu familia şi cu prietenii în camera de zi.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Strălucitor cu lumină

  Acest corp de iluminat Philips oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţa caracteristici sau a crea o ambianţă plăcută în camera dvs., economisind în acelaşi timp energie în comparaţie cu lămpile tradiţionale cu halogen.

 • Înălţimea pandantivului este uşor de reglat

  Înălţimea acestei lustre Philips poate fi reglată oricând prin ridicarea sau coborârea barei din mijlocul cablajelor.

 • Bec (becuri) Philips incluse

  Această lampă este prevăzută cu bec(becuri) Philips, oferindu-vă cea mai bună calitate şi cel mai bun efect de lumină, care corespund lămpii dvs.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa