TV panoramic

  O experienţă vizuală nouă

  Acest televizor cu ecran lat utilizează scanarea digitală la 100 Hz şi tehnologia Digital Crystal Clear pentru a oferi contrast, culoare şi definiţie optime. Sunetul Virtual Dolby Surround aduce o dimensiune în plus plăcerii de a viziona. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

TV panoramic

36", Scanare digitală la 100 Hz 36PW8719/12 Caută produse similare

O experienţă vizuală nouă

cu tehnologia Digital Crystal Clear

 • Tehnologia RealFlat asigură imagini mai fidele

  Tubul mai plat oferă un unghi de vizionare mai larg, reducând în acelaşi timp reflexia, pentru a obţine cea mai bună imagine.

 • Digital Crystal Clear vă oferă imagini vii, de calitate cinematografică

  Digital Crystal Clear este un pachet de inovaţii în redarea imaginilor care reglează şi optimizează digital calitatea imaginilor pentru un contrast, culoare şi claritate ideale. Este ca şi cum aţi urmări imagini cinematografice realiste.

 • Scanarea digitală la 100 Hz produce o imagine mai stabilă şi relaxantă.

  Un televizor obişnuit afişează imaginea prin scanarea acesteia de 50 de ori pe secundă (50Hz). Această frecvenţă poate fi sesizată de ochiul uman sub forma scintilaţiilor imaginii. Televizoarele cu frecvenţe de 100Hz scanează imaginea de 100 de ori pe secundă, eliminând efectul de scintilaţie. Scanarea digitală Philips dublează frecvenţa scintilaţiilor, acestea devenind insesizabile. Imaginea rezultată este mai stabilă şi mai confortabilă pentru ochi.

 • Virtual Dolby Surround, pentru o experienţă audio la nivel cinematografic

  Virtual Dolby Surround este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte avansate de sunet surround. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe posterioare suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV completă.

 • Text Dualscreen pentru a vizualiza simultan teletextul şi emisiunile TV.

  Ecranul dual video - teletext permite afişarea alăturată, pe acelaşi ecran, a semnalelor video şi de teletext ale unui canal .

 • Teletextul cu pagini duble permite vizionarea simultană a două pagini

  Teletextul cu pagini duble permite afişarea simultană a două pagini de teletext alăturate

 • 800 de pagini de teletext, pentru acces rapid la informaţii

  Teletextul este un sistem răspândit, emis de majoritatea televiziunilor. Funcţia Smart Text pentru 800 de pagini asigură un acces extrem de rapid la informaţii la schimbarea paginilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa