Lampă suspendată

  Creează stilul de iluminat potrivit

  Bucură-te de designul emblematic cu lampa retro care se potriveşte perfect stilului tău personal. Lustra Philips InStyle Breton este finisată în culoarea metalului negru, cu interior auriu. Designul clasic arată excelent atât în interioarele moderne, cât şi în cele retro. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

InStyle Lampă suspendată

Breton, negru 3616730E7 Caută produse similare

Creează stilul de iluminat potrivit

Completează aspectul vintage

 • Perfect pentru relaxare şi socializare

  Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa şi unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi şi pentru dormitor trebuie să fie flexibilă şi uşor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziţionarea atentă a diferitelor surse de lumină şi jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spaţiu şi oferă camerei o senzaţie călduroasă şi primitoare.

 • Creează o atmosferă elegantă şi personală

  Această lampă reprezintă o nouă reinterpretare a designului clasic. Forma ei emblematică îmbină excelent trecutul şi prezentul. Arătând supeb atât în interioarele moderne, cât şi în cele retro, această lampă îţi oferă libertatea de a combina stilul clasic cu cel contemporan într-o locuinţă plăcută.

 • Fără bec inclus

  Această lampă nu este livrată cu bec, ceea ce îţi permite să alegi intensitatea luminoasă care se potriveşte camerei şi gustului tău. Alegerea unui bec cu LED de la Philips îţi asigură lumină de calitate superioară şi de durată.

 • Materiale de calitate înaltă

  Lampa este realizată din materiale de calitate superioară cu finisaj rafinat. Acest lucru îţi oferă un produs solid şi rezistent, care îţi va înfrumuseţa casa timp de mulţi ani.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa