TV panoramic

  TV panoramic

  Adevărata frumuseţe se regăseşte în detalii

  Acest televizor Wood Design Line cu ecran lat beneficiază de un finisaj superb. Culoarea şi suportul de sticlă completează aspectul său sofisticat. Tehnologiile Digital Natural Motion şi Virtual Dolby Surround asigură o experienţă audio-video extraordinară. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Matchline TV panoramic

32", Scanare digitală la 100 Hz 32PW9586/12 Caută produse similare

Adevărata frumuseţe se regăseşte în detalii

 • Tehnologia RealFlat asigură imagini mai fidele

  Tubul mai plat oferă un unghi de vizionare mai larg, reducând în acelaşi timp reflexia, pentru a obţine cea mai bună imagine.

 • Crystal Clear III asigură imagini naturale de înaltă calitate

  Crystal Clear III combină o serie de îmbunătăţiri pentru a asigura o imagine mai bună. Acestea includ: un filtru pieptene 2D, contrast dinamic, estompare a nuanţelor de albastru şi amplificare a nuanţelor de verde pentru a obţine totdeauna culori cât mai naturale.

 • Digital Natural Motion pentru imagini în mişcare line

  Philips a inventat Digital Natural Motion pentru a elimina efectele de trepidaţie observate la imaginile în mişcare. Digital Natural Motion estimează mişcarea din imagine şi corectează trepidaţiile atât din transmisiile TV, cât şi din materialul de pe DVD. Rezultatul constă într-o reproducere omogenă a mişcării şi o definiţie excelentă.

 • Scanarea digitală la 100 Hz produce o imagine mai stabilă şi relaxantă.

  Un televizor obişnuit afişează imaginea prin scanarea acesteia de 50 de ori pe secundă (50Hz). Această frecvenţă poate fi sesizată de ochiul uman sub forma scintilaţiilor imaginii. Televizoarele cu frecvenţe de 100Hz scanează imaginea de 100 de ori pe secundă, eliminând efectul de scintilaţie. Scanarea digitală Philips dublează frecvenţa scintilaţiilor, acestea devenind insesizabile. Imaginea rezultată este mai stabilă şi mai confortabilă pentru ochi.

 • Controlul Activ cu senzor de lumină optimizează calitatea imaginii

  Tehnologia Active Control este o modalitate unică şi inteligentă de optimizare a calităţii imaginilor prin măsurarea şi analizarea semnalului primit în vederea reglării automate a setărilor. Tehnologia Active Control cu senzor de lumină utilizează un senzor pentru a regla luminozitatea imaginii în funcţie de nivelul de lumină din cameră.

 • Virtual Dolby Surround, pentru o experienţă audio la nivel cinematografic

  Virtual Dolby Surround este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte avansate de sunet surround. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe posterioare suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV completă.

 • Text Dualscreen pentru a vizualiza simultan teletextul şi emisiunile TV.

  Ecranul dual video - teletext permite afişarea alăturată, pe acelaşi ecran, a semnalelor video şi de teletext ale unui canal .

 • Hipertext cu 1200 de pagini pentru acces instantaneu la teletext

  Teletextul este un sistem răspândit, emis de majoritatea televiziunilor. Teletextul inteligent de 1200 de pagini asigură un acces extrem de rapid la informaţii la schimbarea paginilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa