TV panoramic

  O experienţă vizuală nouă

  Acest televizor cu ecran lat oferă o calitate excelentă a imaginii datorită tubului Real Flat, în timp ce tehnologia 100 Hz asigură o imagine naturală, stabilă şi relaxantă. Sunetul Virtual Dolby Surround aduce o dimensiune suplimentară experienţei dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

TV panoramic

32", Real Flat, Scanare digitală la 100 Hz 32PW8651/12 Caută produse similare

O experienţă vizuală nouă

cu tehnologia Crystal Clear

 • Tehnologia RealFlat asigură imagini mai fidele

  Tubul mai plat oferă un unghi de vizionare mai larg, reducând în acelaşi timp reflexia, pentru a obţine cea mai bună imagine.

 • Scanarea digitală la 100 Hz produce o imagine mai stabilă şi relaxantă.

  Un televizor obişnuit afişează imaginea prin scanarea acesteia de 50 de ori pe secundă (50Hz). Această frecvenţă poate fi sesizată de ochiul uman sub forma scintilaţiilor imaginii. Televizoarele cu frecvenţe de 100Hz scanează imaginea de 100 de ori pe secundă, eliminând efectul de scintilaţie. Scanarea digitală Philips dublează frecvenţa scintilaţiilor, acestea devenind insesizabile. Imaginea rezultată este mai stabilă şi mai confortabilă pentru ochi.

 • Tehnologia Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginii

  Combinând diverse metode de îmbunătăţire a imaginii, cum ar fi tehnologia Contrast Plus şi cea de îmbunătăţire a culorilor, noua tehnologie Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginilor.

 • Scan Velocity Modulation îmbunătăţeşte definiţia şi contrastul

  Funcţia Scan Velocity Modulation variază viteza fasciculului de electroni, asigurând o imagine mai fidelă cu claritate şi contrast sporite.

 • Virtual Dolby Surround, pentru o experienţă audio la nivel cinematografic

  Virtual Dolby Surround este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte avansate de sunet surround. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe posterioare suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV completă.

 • Text Dualscreen pentru a vizualiza simultan teletextul şi emisiunile TV.

  Ecranul dual video - teletext permite afişarea alăturată, pe acelaşi ecran, a semnalelor video şi de teletext ale unui canal .

 • Teletextul cu pagini duble permite vizionarea simultană a două pagini

  Teletextul cu pagini duble permite afişarea simultană a două pagini de teletext alăturate

 • 100 de pagini de teletext pentru acces rapid la informaţiile de tip text

  Teletextul este un sistem răspândit, emis de majoritatea televiziunilor. Funcţia Smart Text pentru 100 de pagini asigură acces rapid la informaţii la schimbarea paginilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa