Televizor LED

  Televizor LED

  Performanţă premiată

  Lăsaţi-vă vrăjit de puterea copleşitoare a Ambilight pe un televizor cu ecran plat de 81 cm (32"). Cu televizorul LED Philips 32PFL9705 din seria 9000 cu motor incredibil Perfect Pixel HD şi LED Pro, filmele prind viaţă cu adevărat în sufrageria dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LED

81 cm (32"), Full HD 1080p, Televizor digital 32PFL9705H/12 Caută produse similare

Performanţă premiată

cu Ambilight şi cea mai bună calitate a imaginii

 • Ambilight Spectra 3 amplifică experienţa vizuală

  Ambilight Spectra 3 amplifică experienţa vizuală

  Adăugaţi o nouă dimensiune experienţei vizionării cu Ambilight Spectra 3. Această tehnologie patentată de Philips măreşte ecranul, proiectând un halou luminos, pe cele 3 părţi laterale ale televizorului, din spatele ecranului pe peretele înconjurător. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea haloului pentru a fi adecvate imaginii, creând o experienţă de vizionare captivantă. Funcţia adaptivă la perete asigură întotdeauna adecvarea culorii haloului la imagine, indiferent de culoarea peretelui dvs. Cuprindeţi imaginea în întregime cu Ambilight.

 • LED Pro pentru contrast şi strălucire deosebite

  LED Pro pentru contrast şi strălucire deosebite

  Savuraţi imagini uimitoare şi utilizaţi cu până la 50% mai puţină energie cu tehnologia premiată LED Pro de la Philips! Peste 1000 de LED-uri funcţionează selectiv într-o reţea, asigurând iluminarea din spate a afişajului. Acestea generează o lumină puternică în zonele luminoase ale imaginii şi sunt estompate complet în zonele întunecate, economisind energie. În combinaţie cu puternicul motor Perfect Pixel HD, rezultatul este o imagine uimitoare, cu contrast şi claritate extrem de ridicate şi culori vii. Cu LED Pro, negrul este profund şi albul este luminos.

 • Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Bucuraţi-vă de acţiune fără trepidaţii. Perfect Natural Motion estimează mişcarea în imagine şi corectează trepidaţiile atât în materialul transmis, cât şi în cel preînregistrat (inclusiv filmele True Cinema de 1080p şi 24p de pe Blu-Ray şi DVD). Rezultatul îl reprezintă imaginile mai cursive şi mai silenţioase, cu claritate excelentă. Bucuraţi-vă de performanţa mişcării care depăşeşte calitatea de cinema!

 • Wi-Fi MediaConnect pentru a vă proiecta fişierele media PC pe televizor

  Wi-Fi MediaConnect pentru a vă proiecta fişierele media PC pe televizor

  Partajaţi materialele video şi fotografiile de pe laptopul dvs. pe televizor prin mijloace wireless. Odată instalată această facilitate pe laptopul dvs., operarea este foarte simplă. Cu un clic al mouse-ului, proiectaţi ecranul laptopului pe ecranul mare al televizorului. Pentru a vă bucura şi a vă distra partajând cu alţii.

 • Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment & informaţii şi alte conţinuturi online direct pe televizor oricând doriţi. Conectaţi sistemul home theater direct la reţeaua la domiciliu prin conexiune ethernet, navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda televizorului. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului. În plus, cu reţeaua PC certificată DLNA puteţi viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizând telecomanda televizorului.

 • Full HD cu motor Perfect Pixel HD, pentru o claritate incomparabilă

  Experimentaţi claritatea incomparabilă cu motorul Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, generând o imagine mai naturală. Rezultatul este o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi o mişcare lină şi naturală indiferent ce vizionaţi. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea artefactelor şi a zgomotului şi reducerea tuturor surselor de conţinut - de la multimedia la televizorul standard. Ecranul Full HD de 1920 x 1080p pixeli produce imagini excelente, lipsite de scintilaţii, cu scanare progresivă, de o luminozitate superbă.

 • Clear LCD de 200 Hz*, performanţă de 1 ms: precizia superbă a mişcării

  Bucuraţi-vă de precizia uimitoare a mişcării. Cu Clear LCD de 200 Hz de la Philips, timpul de răspuns al televizorului LCD este de 1 ms, astfel încât chiar şi în cea mai rapidă scenă de urmărire de maşini veţi fi fermecat de acţiune, nu veţi urmări imaginea lăţită a maşinii pe ecran.

 • Simţiţi puterea a 20W RMS şi Incredible Surround

  Simţiţi puterea ritmului muzicii şi atmosfera filmelor. Puternicele amplificatoare de 20 W RMS (2x10 W RMS) creează o ambianţă sonoră realistă. Incredible Surround vă permite să trăiţi un surround total, cu sunet mai profund şi mai amplu, pentru a completa experienţa de vizionare excelentă.

 • Magazine video online premium şi spectacole TV la cerere

  Bucuraţi-vă de filme premium direct pe televizorul dvs din magazinele video online. Cele mai importante filme romantice clasice sau cele de acţiune, toate sunt la dispoziţia dvs., printr-o apăsare de buton de pe canapeaua dvs. confortabilă. Magazinul video oferă o colecţie copleşitoare de filme şi seriale, de la cele mai noi lansate pe piaţă la cele clasice de o valoare inestimabilă.Eliberaţi-vă de sloturile orare ale programelor cu oră fixă de difuzare şi vizionaţi ce doriţi şi când doriţi. Nu mai pierdeţi programul favorit! Televizorul care recuperează vă oferă reluarea serialelor sau a programelor. Condiţiile şi ofertele diferă de la ţară la ţară sau de la un operator de televiziune la altul.

Vezi toate Specificaţile
 • Clear LCD de 200 Hz afişează 200 de cadre pe secundă combinând tehnologia avansată de 100 Hz cu iluminarea din spate la 50% din putere.
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările
 • Net TV: Vizitaţi www.philips.com/smarttv pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Wi-Fi Media connect: Redarea video poate fi afectată de performanţa PC-ului şi lăţimea de bandă Wi-Fi. Pentru cerinţe de sistem minime şi recomandate, vizitaţi www.philips.com/wifimediaconnect. Afişează conţinutul cu o mică întârziere de câteva secunde. Pot apărea mici diferenţe de imagine şi sunet.
 • Consum tipic de energie în modul pornit, măsurat conform IEC62087 Ed 2.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa