Televizoare
Seria 3000
TV LCD de 81 cm (32"), Digital Crystal Clear

  Televizor LCD

  Savuraţi o seară grozavă în faţa televizorului - garantat

  Philips îţi permite să te bucuri de performanţe excepţionale la un preţ corect, astăzi şi mâine. Acest televizor de înaltă calitate oferă imagini Full HD cu o experienţă unică de sunet surround şi cu un design pur Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD

81 cm (32"), Full HD 1080p, DVB-T 32PFL3605H/12 Caută produse similare

Savuraţi o seară grozavă în faţa televizorului - garantat

cu imagini Full HD şi sunet superb

 • Contrast dinamic 50000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate

  Contrast dinamic 50000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. Dynamic Contrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante.

 • 28,9 miliarde culori pentru imagini naturale extraordinare

  28,9 miliarde culori pentru imagini naturale extraordinare

  Imagini vibrante şi naturale cu ajutorul celei mai avansate procesări a culorii. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate pentru o putere totală de procesare a 28,9 miliarde de culori. Algoritmii avansaţi detectează chiar şi cele mai subtile nuanţe de culoare şi tonurile pielii, creând cele mai naturale culori.

 • Conectivitate perfectă cu 2 intrări HDMI şi Easylink

  Conectivitate perfectă cu 2 intrări HDMI şi Easylink

  HDMI este un cablu unic care este adecvat atât pentru semnale de imagine, cât şi pentru semnale audio de la dispozitivele dvs. la televizor, scăpându-vă de „păienjenişul” de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurându-vă o calitate foarte bună de la sursă la ecran. Împreună cu Philips Easylink, nu aveţi nevoie decât de o telecomandă pentru a efectua majoritatea operaţiunilor pe televizor, DVD, BluRay, set top box sau sistemul home theatre.

 • Bucuraţi-vă de redarea fotografiilor şi a muzicii prin USB

  Bucuraţi-vă de redarea fotografiilor şi a muzicii prin USB

  Conectorul USB permite accesul la fotografii jpeg şi fişiere de muzică mp3 de pe majoritatea memoriilor USB (dispozitiv de memorie din clasa USB). Introduceţi USB-ul în slotul din partea laterală a televizorului şi accesaţi conţinutul multimedia utilizând browser-ul de conţinut de pe ecran. Acum puteţi viziona şi partaja fotografiile şi muzica.

 • Televizor Full HD cu Digital Crystal Clear pentru adâncime şi claritate

  Digital Crystal Clear este un pachet de inovaţii imagine care reglează digital şi optimizează calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare şi claritate. Rezultatul este o imagine extrem de clară indiferent de sursă.

 • Simţiţi puterea a 20W RMS şi Incredible Surround

  Simţiţi puterea ritmului muzicii şi atmosfera filmelor. Puternicele amplificatoare de 20 W RMS (2x10 W RMS) creează o ambianţă sonoră realistă. Incredible Surround vă permite să trăiţi un surround total, cu sunet mai profund şi mai amplu, pentru a completa experienţa de vizionare excelentă.

 • Intrarea PC vă permite să folosiţi televizorul şi ca monitor PC

  Intrarea PC vă permite să conectaţi televizorul la un computer printr-un cablu VGA şi să îl folosiţi drept monitor pentru PC.

 • Tuner DVB MPEG-4 integrat pentru recepţie HD, fără set top box

  Tunerul DVB-T digital integrat vă permite să recepţionaţi transmisii TV terestre fără a avea nevoie de un set top box suplimentar. Bucuraţi-vă de transmisii TV de calitate fără dezordine.

 • Eticheta europeană Floarea ecologică

  În ultimii 10 ani, am depus eforturi susţinute pentru reducerea impactul asupra mediului înconjurător şi vom continua in acest sens. Procesul nostru de design ecologic are drept obiectiv crearea de televizoare Philips care pot atinge cele mai înalte standarde şi care au un impact semnificativ mai redus supra mediului. Mărcii Philips i s-a acordat Eticheta ECO UE (floarea) pentru majoritatea modelelor sale, datorită eficienţei energetice ridicate a televizoarelor, a consumului ultra-redus în standby (cu până la 50% mai redus decât nivelul solicitat de Eticheta ECO UE), absenţa substanţelor periculoase (de ex. plumb) şi a faptului că Philips a proiectat televizoare care pot fi reciclate uşor.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările
 • DVB-T, acceptat numai în ţările selectate
 • Consum tipic de energie în modul pornit, măsurat conform IEC62087 Ed 2.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa