Televizor LCD

  Savuraţi o seară grozavă în faţa televizorului - garantat

  Philips vă permite să vă bucuraţi de o performanţă extraordinară de televiziune pentru un preţ corect, astăzi şi mâine. Acest televizor LCD 32PFL3406 seria 3000 oferă imagini HD Ready cu conectoare digitale de televizor uşor de utilizat şi un design pur pentru televizoare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD

81 cm (32"), HD Ready, Televizor digital 32PFL3406H/58 Caută produse similare

Savuraţi o seară grozavă în faţa televizorului - garantat

Televizor HD Ready într-un design modern

 • 28,9 miliarde culori pentru imagini naturale extraordinare

  28,9 miliarde culori pentru imagini naturale extraordinare

  Imagini vibrante şi naturale cu ajutorul celei mai avansate procesări a culorii. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate pentru o putere totală de procesare a 28,9 miliarde de culori. Algoritmii avansaţi detectează chiar şi cele mai subtile nuanţe de culoare şi tonurile pielii, creând cele mai naturale culori.

 • Auziţi fiecare cuvânt cu Clear Sound

  Auziţi fiecare cuvânt cu Clear Sound

  Clear Sound este o tehnologie audio inovatoare care creşte semnificativ claritatea vocii, indiferent dacă este vorba de dialog sau muzică. Asigură audiţia fiecărui cuvânt, astfel încât să vă puteţi bucura la maxim de ceea ce vizionaţi.

 • Conectivitate perfectă cu 2 intrări HDMI şi Easylink

  Conectivitate perfectă cu 2 intrări HDMI şi Easylink

  HDMI este un cablu unic care este adecvat atât pentru semnale de imagine, cât şi pentru semnale audio de la dispozitivele dvs. la televizor, scăpându-vă de „păienjenişul” de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurându-vă o calitate foarte bună de la sursă la ecran. Împreună cu Philips Easylink, nu aveţi nevoie decât de o telecomandă pentru a efectua majoritatea operaţiunilor pe televizor, DVD, BluRay, set top box sau sistemul home theatre.

 • USB pentru redare multimedia fantastică

  USB pentru redare multimedia fantastică

  Conectorul USB permite accesul la fotografii jpeg, fişiere de muzică mp3 şi fişiere video de pe majoritatea memoriilor USB (dispozitiv de memorie din clasa USB). Introduceţi USB-ul în slotul din partea laterală a televizorului şi accesaţi conţinutul multimedia utilizând browser-ul de conţinut de pe ecran. Acum puteţi viziona şi partaja clipurile video, fotografiile şi muzica.

 • Lăsaţi-vă ghidat în timpul configurării de funcţia simplă de asistenţă pe ecran

  Lăsaţi-vă ghidat în timpul configurării de funcţia simplă de asistenţă pe ecran

  Noul expert de personalizare vă va ghida cu uşurinţă în timpul efectuării setărilor. Pe ecran vor fi afişate în paralel setări de imagine diferite pentru a putea selecta opţiunile preferate. Această metodă vă va ajuta să gestionaţi instalarea în paşi simpli şi rapizi.

 • Uşor de setat cu funcţia de asistenţă pentru configurare

  Uşor de setat cu funcţia de asistenţă pentru configurare

  Acest televizor este uşor de configurat datorită asistentului pentru setarea pas cu pas. Asistentul prezintă câteva ecrane cu opţiuni uşor de selectat pentru setările esenţiale. Caracteristicile televizorului sunt setate conform preferinţelor dvs. personale fără termeni sau setări dificile şi acest lucru se face foarte rapid.

 • Televizor HD Ready cu Digital Crystal Clear pentru adâncime şi claritate

  Digital Crystal Clear este un pachet de inovaţii imagine care reglează digital şi optimizează calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare şi claritate. Rezultatul este o imagine extrem de clară indiferent de sursă.

 • Contrast dinamic incredibil pentru detalii negre bogate

  Tehnologia unică Philips de întunecare şi iluminare din spate pentru redarea precisă a tonurilor şi culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante.

 • Simţiţi puterea a 20W RMS şi Incredible Surround

  Simţiţi puterea ritmului muzicii şi atmosfera filmelor. Puternicele amplificatoare de 20 W RMS (2x10 W RMS) creează o ambianţă sonoră realistă. Incredible Surround vă permite să trăiţi un surround total, cu sunet mai profund şi mai amplu, pentru a completa experienţa de vizionare excelentă.

 • Intrarea PC vă permite să folosiţi televizorul şi ca monitor PC

  Intrarea PC vă permite să utilizaţi televizorul ca monitor pentru PC printr-un cablu/convertor HDMI-DVI (pentru semnale digitale) sau printr-un cablu VGA (pentru semnalele analogice).

 • Tuner DVB MPEG-4 integrat pentru recepţie HD, fără set top box

  Tunerul digital integrat vă permite să recepţionaţi transmisii TV digitale terestre şi prin cablu fără a avea nevoie de un set top box suplimentar. Bucuraţi-vă de transmisii TV de calitate fără "păienjeniş" de cabluri.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa