Flat TV profesional

  Flat TV profesional

  Flat TV cu sistem de integrare

  Un televizor HD Ready destinat industriei hoteliere care iese în evidenţă prin funcţionalitate şi calitatea imaginii. În combinaţie cu unitatea SmartCard XPress opţională, acest televizor este pe deplin pregătit pentru servicii interactive şi divertisment în camerele de hotel. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Flat TV cu sistem de integrare

cu cel mai nou ecran LCD de înaltă definiţie

 • HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  Savuraţi calitatea excepţională a imaginilor cu un semnal TV de înaltă definiţie şi fiţi pregătiţi pentru surse HD, precum set top box HDTV sau disc Blu-ray. HD Ready este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, superioare celor obţinute prin scanare progresivă. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran HD care afişează imagini de calitate, cu rezoluţie superioară, graţie unui semnal TV de înaltă definiţie. Monitorul acceptă atât conexiuni YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale de 720p şi 1080i la 50 şi 60 Hz.

 • Wireless SmartLoader pentru clonare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Conector pentru boxe externe

  Conector audio cu amplificator pentru instalarea uşoară a unor boxe externe (cum sunt cele pentru băi), eliminând necesitatea investiţiilor în echipamente externe

 • Blocare controale frontale/laterale

  Selectând în meniul de configurare opţiunea de blocare sau deblocare a accesului la controalele frontale sau laterale ale televizorului, se previne accesarea neautorizată a meniului televizorului, economisindu-se astfel timpul şi efortul hotelierului pentru reinstalare.

 • Telecomandă cu funcţie de detectare a bateriilor descărcate

  Această funcţie vă informează despre necesitatea înlocuirii bateriilor pentru telecomandă, prevenind apelurile de service şi înlocuirea inutilă a bateriilor.

 • ESP™ (Energy Savings Programmability)

  Această funcţie poate fi selectată din meniul de configurare. Televizorul poate fi oprit automat după o anumită perioadă de timp, pentru a economisi energie şi a prelungi durata de viaţă a produsului. Intervalul care poate fi selectat este cuprins între 0 şi 99 de ore.

 • Modul SmartCard Xpress pentru sisteme interactive

  Modulul SmartCard Xpress opţional poate fi montat în partea posterioară a televizorului şi permite decodoarelor şi cardurilor de aplicaţii ale terţilor să interacţioneze cu televizorul adăugându-i acestuia funcţii noi. Televizorul poate fi conectat şi la decodoarele şi set-top boxurile externe ale tuturor furnizorilor importanţi de sisteme integrate, prin interfaţa de control serial Xpress (care acceptă protocoalele UART şi RS232) şi interfaţa de control SmartPlug.

 • Alimentare suplimentară integrată

  Alimentarea suplimentară integrată previne nevoia unei alimentări separate pentru un sistem interactiv. În cazul utilizării independente, sursa de alimentare suplimentară poate fi dezactivată pentru economisirea energiei.

 • Interfaţă Serial Xpress™ Control

  Interfaţa Serial Xpress™ Control este compatibilă cu toate standardele de divertisment principale. Protocoalele incluse asigură conectarea la decodoare externe, set-top box-uri şi soluţii PC, precum şi compatibilitatea UART şi RS232.

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Limitarea volumului

  Această caracteristică predefineşte intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului şi evitând astfel deranjarea vecinilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa