Televizor LCD profesional

  Design avansat şi valoare excepţională

  Cu acest televizor compatibil HD, modern şi economic, destinat industriei hoteliere, vă veţi bucura de avantajele televiziunii digitale şi veţi fi pe deplin pregătiţi pentru viitor. Oaspeţii dvs. vor beneficia de o primire călduroasă şi de o vizionare excelentă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD profesional

32", LCD, digital integrat 32HF5335D/12 Caută produse similare

Design avansat şi valoare excepţională

Televizor LCD digital Philips pentru industria hotelieră

 • Tehnologie Pixel Plus HD pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Tehnologie Pixel Plus HD pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Pixel Plus HD este o tehnologie de procesare a imaginii care permite vizionarea de imagini intense, naturale şi realiste. Rezultatele sunt imagini extraordinar de naturale, cu detalii şi adâncime incredibile, din orice sursă HD.

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Tuner DVB-T integrat pentru televiziune şi radio digitale

  Pe lângă canalele analogice existente, tunerul DVB-T integrat vă permite să recepţionaţi canale TV digitale terestre. De asemenea, le permite oaspeţilor să asculte posturi de radio digitale la calitate deosebită fără să mai investiţi în receptoare radio.

 • Incredible Surround™ pentru o experienţă audio de excepţie

  Incredible Surround™ este o tehnologie de procesare audio care extinde distanţa virtuală dintre cele două boxe şi creează o experienţă mai captivantă. Incredible Surround™ le permite oaspeţilor să se bucure de un sunet surround total cu o adâncime şi o amplitudine mai mari, fără a utiliza alte boxe.

 • Stativ pivotant cu dispozitiv antifurt

  Acest televizor LCD este însoţit de un stativ pivotant care le permite oaspeţilor să regleze televizorul astfel încât să poată urmări acţiunea din orice colţ al camerei. Ca măsură suplimentară de protecţie împotriva furtului, stativul poate fi fixat de o masă sau de un alt corp de mobilier.

 • SmartLoader wireless pentru clonare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia setările şi canalele analogice programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Funcţia asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Blocarea meniului de instalare

  Previne accesul neautorizat la setările de instalare şi configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspeţilor şi pentru a evita costurile de reprogramare nenecesare.

 • Compatibil montare VESA

  Un standard industrial universal pentru echipamente cu montare pe perete/plafon emis de Video Electronics Standards Association. Acesta oferă o flexibilitate sporită pentru posibilităţile de montare şi o gamă vastă de dispozitive de montare pe perete.

 • Logoul Verde pentru consum redus de energie

  Philips atribuie logoul Verde celor mai ecologice şi sigure produse ale sale, pentru se asigura că faceţi alegerea potrivită din punct de vedere ecologic. Componenta hardware a acestui televizor pentru industria hotelieră se bazează pe un televizor obişnuit, care a fost certificat de auditori externi ca fiind (mai mult decât) cu cel puţin 10% mai eficient energetic decât alte produse de pe piaţă din categoria sa. Eficienţa energetică mai bună nu reduce doar impactul asupra mediului, ci diminuează şi costurile de utilizare (vezi www.philips.com/sustainability)

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre EcoDesign orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa