Phoenix

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3115231ph/3115231ph_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Phoenix

  Lumină care este în acord cu momentele din viaţa ta

  Lustra Philips Hue Phoenix îţi oferă lumină albă variabilă, de la caldă la rece, pentru a se potrivi cu momentele din viaţa ta. Conecteaz-o prin consola hue (neinclusă) la reţeaua WiFi de acasă, pentru control fără efort prin intermediul dispozitivului tău inteligent. Vezi toate beneficiile

 • Lumină care este în acord cu momentele din viaţa ta

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lumină care este în acord cu momentele din viaţa ta

Conectat cu tine

 • 4 reţete de lumină pentru activităţile tale zilnice

  4 reţete de lumină pentru activităţile tale zilnice

  Beneficiază de cea mai bună lumină pentru orice faci. Philips hue deţine lumina optimă pentru activităţile tale zilnice în 4 reţete de lumină. „Energize” te acoperă cu lumină rece şi vibrantă pentru un plus de energie. „Concentrate” îţi permite să te concentrezi şi să-ţi termini activitatea cu lumină albă, intensă, reglată fin. „Read” îţi oferă lumina albă, caldă, optimă, care nu îţi solicită ochii - perfectă pentru o lectură de calitate. „Relax” te ajută să te relaxezi graţie unei străluciri delicate de lumină albă, caldă.

 • O manieră modernă de a crea atmosferă cu lumină albă caldă-rece

  O manieră modernă de a crea atmosferă cu lumină albă caldă-rece

  Creează atmosfera perfectă pentru orice moment cu o serie de LED-uri interesante cu lumină albă naturală. Foloseşte aplicaţia de pe dispozitiv pentru a seta nuanţele de lumină albă, de la lumina rece înviorătoare a zilei (6.500 K) până la lumină albă caldă relaxantă (2.200 K).

 • LightDuo pentru o experienţă hue dublă

  LightDuo pentru o experienţă hue dublă

  Această lampă Philips hue are două surse de lumină separate, astfel încât să poţi combina lumina albă caldă cu cea rece pentru a crea atmosfera perfectă pentru starea ta de spirit şi să poţi seta lumina funcţională ideală pentru activitatea desfăşurată în acelaşi timp.

 • Reglare uşoară a intensităţii luminii fără a umple casa de cabluri

  Reglare uşoară a intensităţii luminii fără a umple casa de cabluri

  Reglează intensitatea lămpilor Philips hue uşor şi fără întreruperi cu ajutorul dispozitivului mobil. Nu trebuie să umpli casa de cabluri sau să instalezi un întrerupător în perete.

 • Textură 3D pentru lumină strălucitoare

  Textură 3D pentru lumină strălucitoare

  Hue Phoenix are o textură 3D, care îi scoate în evidenţă aspectul şi răspândeşte o lumină difuză plăcută. Suprafaţa lămpii este acoperită cu un model hexagonal, care captează şi reflectă lumina, creând un efect de strălucire. Efectul se schimbă în funcţie de unghiul de vizualizare, făcând din Hue Phoenix un obiect decorativ dinamic şi atrăgător chiar şi atunci când lumina este stinsă.

 • Control complet de la dispozitivul tău inteligent cu funcţii extinse

  Control complet de la dispozitivul tău inteligent cu funcţii extinse

  Conectează această lampă Philips hue la consola hue şi descoperă gama completă de posibilităţi de iluminare. Controlează lampa hue wireless de pe orice dispozitiv cu iOS sau Android prin intermediul aplicaţiei Philips hue sau al oricărei aplicaţii terţe dezvoltate pentru hue. Setează cronometrele, notificările, alarmele, funcţia geofencing pentru securitate software şi sincronizează-te cu sistemul tău de divertisment pentru experienţa hue completă.

 • Setează notificări luminoase pentru a fi la curent cu toate

  Setează notificări luminoase pentru a fi la curent cu toate

  Setează lămpile Philips Hue să te anunţe când primeşti apeluri, mesaje, actualizări pe reţele de socializare, întâlniri, informaţii despre vreme şi alte comunicări relevante transmise prin dispozitivul mobil. Cu ajutorul platformei IFTTT poţi seta acţiuni diferite pentru sistemul de iluminare. Notificările luminoase Hue reprezintă un mod plăcut de a fi la curent cu toate.

 • Programează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

  Programează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

  Dă impresia că eşti acasă atunci când, de fapt, nu eşti. Programează alarme sau foloseşte cronometre pentru a aprinde sau a stinge luminile la ore fixe sau aleatorii. Cu acces online, poţi controla sistemul de iluminat din casă direct prin aplicaţia de pe dispozitivul mobil. Activează împrejmuirea digitală din aplicaţie şi lămpile tale se aprind sau se sting automat atunci când intri sau să ieşi din casă. Confortabil şi liniştitor - oriunde te-ai afla.

 • Întotdeauna la curent

  Întotdeauna la curent

  Philips hue se bazează pe ZigBee, o tehnologie cu putere redusă, sigură şi fiabilă pentru a-ţi controla luminile. Caracteristici şi îmbunătăţiri noi sunt adăugate continuu la sistem. Actualizările software şi firmware sunt efectuate wireless şi fără egal direct pe produsul tău hue.

 • Conectează până la 50 de becuri şi lămpi hue

  Conectează până la 50 de becuri şi lămpi hue

  Poţi conecta până la 50 de becuri sau lămpi la consola Philips hue. Începe pur şi simplu cu oricare dintre kiturile de bază disponibile şi adaugă produse Philips hue. Apoi poţi controla luminile prin simpla glisare cu degetul, utilizând aplicaţia intuitivă Philips hue pentru dispozitive inteligente cu iOS şi Android.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa