TV

  O experienţă vizuală nouă

  Acest televizor oferă o calitate excelentă a imaginii datorită scanării digitale la 100 Hz şi tehnologiei Digital Crystal Clear care optimizează contrastul, culoarea şi claritatea. Sunetul Virtual Dolby Surround aduce o dimensiune în plus plăcerii de a viziona. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

TV

29", Real Flat, Scanare digitală la 100 Hz 29PT8641/12 Caută produse similare

O experienţă vizuală nouă

cu tehnologia Digital Crystal Clear

 • Tehnologia RealFlat asigură imagini mai fidele

  Tubul mai plat oferă un unghi de vizionare mai larg, reducând în acelaşi timp reflexia, pentru a obţine cea mai bună imagine.

 • Digital Crystal Clear vă oferă imagini vii, de calitate cinematografică

  Digital Crystal Clear este un pachet de inovaţii în redarea imaginilor care reglează şi optimizează digital calitatea imaginilor pentru un contrast, culoare şi claritate ideale. Este ca şi cum aţi urmări imagini cinematografice realiste.

 • Scanarea digitală la 100 Hz produce o imagine mai stabilă şi relaxantă.

  Un televizor obişnuit afişează imaginea prin scanarea acesteia de 50 de ori pe secundă (50Hz). Această frecvenţă poate fi sesizată de ochiul uman sub forma scintilaţiilor imaginii. Televizoarele cu frecvenţe de 100Hz scanează imaginea de 100 de ori pe secundă, eliminând efectul de scintilaţie. Scanarea digitală Philips dublează frecvenţa scintilaţiilor, acestea devenind insesizabile. Imaginea rezultată este mai stabilă şi mai confortabilă pentru ochi.

 • Active Control optimizează calitatea imaginii indiferent de sursă

  Tehnologia Active Control asigură optimizarea continuă, de 60 de ori pe secundă, a setărilor pentru reducerea zgomotului şi îmbunătăţirea contrastului. Prin reglarea permanentă a setărilor imaginii, de peste 3,000 de ori pe minut, Active Control Plus asigură o calitate optimă.

 • Virtual Dolby Surround, pentru o experienţă audio la nivel cinematografic

  Virtual Dolby Surround este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte avansate de sunet surround. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe posterioare suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV completă.

 • Smart Text (1200 pagini)

  Teletextul este un sistem răspândit, emis de majoritatea televiziunilor. Teletextul inteligent de 1200 de pagini asigură un acces rapid la informaţii la schimbarea paginilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa