O experienţă vizuală nouă

  Acest televizor combină tubul Real Flat cu tehnologia de procesare la 100 Hz pentru a asigura o imagine naturală, relaxantă pentru ochi. Sunetul Virtual Dolby Surround aduce o dimensiune suplimentară experienţei dvs. vizuale. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

TV

29", Real Flat, Scanare digitală la 100 Hz 29PT8521/12 Caută produse similare

O experienţă vizuală nouă

cu tehnologia Crystal Clear

 • Tehnologia RealFlat asigură imagini mai fidele

  Tubul mai plat oferă un unghi de vizionare mai larg, reducând în acelaşi timp reflexia, pentru a obţine cea mai bună imagine.

 • Tehnologia Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginii

  Combinând diverse metode de îmbunătăţire a imaginii, cum ar fi tehnologia Contrast Plus şi cea de îmbunătăţire a culorilor, noua tehnologie Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginilor.

 • Scanarea digitală la 100 Hz produce o imagine mai stabilă şi relaxantă.

  Un televizor obişnuit afişează imaginea prin scanarea acesteia de 50 de ori pe secundă (50Hz). Această frecvenţă poate fi sesizată de ochiul uman sub forma scintilaţiilor imaginii. Televizoarele cu frecvenţe de 100Hz scanează imaginea de 100 de ori pe secundă, eliminând efectul de scintilaţie. Scanarea digitală Philips dublează frecvenţa scintilaţiilor, acestea devenind insesizabile. Imaginea rezultată este mai stabilă şi mai confortabilă pentru ochi.

 • Virtual Dolby Surround, pentru o experienţă audio la nivel cinematografic

  Virtual Dolby Surround este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte avansate de sunet surround. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe posterioare suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV completă.

 • 100 de pagini de teletext pentru acces rapid la informaţiile de tip text

  Teletextul este un sistem răspândit, emis de majoritatea televiziunilor. Funcţia Smart Text pentru 100 de pagini asigură acces rapid la informaţii la schimbarea paginilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa