Monitor LCD cu Ambiglow

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278g4dhsd_00/278g4dhsd_00_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Monitor LCD cu Ambiglow

  Ecran strălucitor Ambiglow

  Intensificaţi-vă experienţa de joc cu acest ecran emblematic Philips Gioco 3D cu Ambiglow. Prin crearea unui halou luminos potrivit imaginilor pe peretele din spate, inovatorul Ambiglow măreşte vizual ecranul şi vă oferă o experienţă 3D cu adevărat captivantă Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD cu Ambiglow

Gioco, 27" (68, 6 cm), Ecran 3D cu Ambiglow 278G4DHSD/00 Caută produse similare

Ecran strălucitor Ambiglow

pentru jocuri captivante 3D

 • Aspect minimalist cu ramă extrem de îngustă

  Utilizând panourile din cea mai recentă tehnologie, noile afişaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalistă, limitând grosimea exterioară a ramei la aproximativ 2,5 mm. În combinaţie cu banda de matrice neagră din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special concepută pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, rama extrem de îngustă vă oferă sentimentul că utilizaţi un singur ecran mare.

 • Ambiglow vă intensifică experienţa 3D cu un halou de lumină

  Ambiglow vă intensifică experienţa 3D cu un halou de lumină

  Ambiglow adaugă o nouă dimensiune experienţei dvs. de vizualizare. Tehnologia inovatoare cu Ambiglow extinde ecranul creând un halou de lumină pe peretele care îl înconjoară din partea din spate a monitorului. Procesorul său rapid analizează conţinutul imaginii primite şi adaptează permanent culoarea şi luminozitatea luminii emise pentru a se potrivi cu imaginea. Opţiunile prietenoase cu utilizatorul vă permit să reglaţi ambianţa după bunul plac şi vă ajută să reduceţi oboseala. Special conceput pentru vizionarea de filme, sport sau pentru jocurile 2D şi 3D, Philips Ambiglow vă oferă o experienţă de vizionare unică şi captivantă.

 • Afişaj AH-IPS pentru imagini strălucitoare şi culori vii

  Afişaj AH-IPS pentru imagini strălucitoare şi culori vii

  Acest afişaj Philips de ultimă oră utilizează panouri AH-IPS avansate, care oferă o reproducere superioară a culorilor, un timp de răspuns mai scurt şi un consum mai redus de energie. Spre deosebire de panourile TN standard, panourile AH-IPS afişează culori uniforme chiar şi la unghiuri largi, de 178 de grade, şi în modul de pivotare. Oferind performanţe remarcabile, tehnologia AH-IPS este ideală pentru aplicaţiile care necesită permanent o reproducere fidelă a culorilor şi o luminozitate uniformă, precum retuşarea fotografiilor, aplicaţiile grafice şi navigarea pe web.

 • Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători

  Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători

  Noul afişaj pentru jocuri de la Philips dispune de acces direct OSD, reglat fin pentru jucători, oferindu-vă opţiuni multiple. Modul „FPS” (Primul care trage) îmbunătăţeşte temele întunecate ale jocurilor, permiţându-vă să vedeţi obiecte în zone întunecate. Modul „Curse auto” adaptează afişajele cu cel mai rapid timp de răspuns şi culori superioare împreună cu reglaje de imagine. Modul „RTS” (Strategie în timp real) dispune de modul SmartFrame special, care permite evidenţierea anumitor zone şi reglarea dimensiunilor şi a imaginii. Jucătorul 1 şi Jucătorul 2 vă permit să salvaţi setări personalizate pe baza diferitelor jocuri, asigurând cea mai bună performanţă.

 • Iluminarea Smart Bias de 6500 K asigură o experienţă de vizionare optimă

  Modul de iluminare Smart Bias vă permite să vă bucuraţi de o calitate optimă a imaginii şi confort de vizionare. Într-o cameră întunecată, ochii dvs. se dilată şi se contractă o dată cu imaginile în permanentă schimbare, lucru care poate duce la dezvoltarea sindromului privitului la calculator. Lumina Smart Bias creează un halou fin de lumină statică de 6500 k pe peretele din jurul monitorului. Special conceput pentru persoanele care petrec timp îndelungat în faţa monitorului, nu numai că reduce oboseala şi disconfortul ochilor, dar elimină şi reflexiile şi distorsiunile provenite de la lumina din cameră îmbunătăţind rata de contrast şi detaliile de imagine şi păstrând percepţia corectă a culorilor

 • Performanţă 3D fără scintilaţii

  Experienţa 3D fără scintilaţii vă asigură ore în şir de divertisment confortabil. Este convenabil, ochelarii uşori fără scintilaţii nu necesită baterii sau conectări prin cablu. Acum vă puteţi elibera în sfârşit de toate dificultăţile şi vă puteţi bucura de experienţa 3D cu familia dvs.!

 • 3D automat cu cele mai recente console Blu-ray şi de jocuri cu HDMI

  Cu jocuri Blu-ray şi cu conectarea compatibilă HDMI 1.4a la playere de filme, afişajul 3D Philips va comuta automat în modul 3D ţi vă va oferi imediat imagini excelente. Fără agitaţie cu reglajele!

 • USB 3.0 permite transferuri rapide de date şi încărcarea smartphone-urilor

  Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-vă să utilizaţi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aşteptaţi să se elibereze lăţime de bandă. Investiţia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.

 • Încărcaţi-vă rapid dispozitivul mobil

  Acest nou afişaj de la Philips vine echipat cu un încărcător rapid încorporat USB 3.0. Utilizând un circuit special care amplifică puterea de ieşire la 1,5 A, afişajul va încărca rapid dispozitivul dvs. mobil în timp ce vă va permite să efectuaţi transferuri de date, ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Puteţi încărca orice dispozitiv standard utilizând metoda de încărcare prin USB.

Vezi toate Specificaţile
 • Evitaţi să priviţi direct la LED-urile Ambiglow deoarece sunt foarte strălucitoare şi pot cauza înceţoşarea temporară a vederii.
 • Dacă aveţi stări de disconfort cum ar fi ameţeala, durerile de cap sau dezorientarea, vă recomandăm să nu vizionaţi materiale în format 3D pentru perioade îndelungate de timp.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că aceştia nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani.
 • Vă rugăm să citiţi cu atenţie manualul de instrucţiuni pentru a afla mai multe informaţii despre 3D şi despre sănătate
 • Pentru placa VGA şi alte cerinţe privind funcţionarea 3D, vă rugăm să vizitaţi www.philips.com/support pentru detalii suplimentare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa