Monitor LCD cu Ambiglow

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278c4qhsn_01/278c4qhsn_01_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Monitor LCD cu Ambiglow

  Ecran strălucitor Ambiglow

  Intensificaţi-vă experienţa de vizualizare cu acest afişaj emblematic Philips Gioco cu Ambiglow. Prin crearea unui halou luminos potrivit imaginilor pe peretele din spate, inovatorul Ambiglow măreşte vizual ecranul şi vă oferă o experienţă cu adevărat captivantă Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD cu Ambiglow

Gioco, 27" (68, 6 cm), Afişaj Ambiglow 278C4QHSN/01 Caută produse similare

Ecran strălucitor Ambiglow

Divertisment captivant în formă pură

 • Aspect minimalist cu ramă extrem de îngustă

  Utilizând panourile din cea mai recentă tehnologie, noile afişaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalistă, limitând grosimea exterioară a ramei la aproximativ 2,5 mm. În combinaţie cu banda de matrice neagră din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special concepută pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, rama extrem de îngustă vă oferă sentimentul că utilizaţi un singur ecran mare.

 • Ambiglow intensifică divertismentul cu un halou de lumină

  Ambiglow intensifică divertismentul cu un halou de lumină

  Ambiglow adaugă o nouă dimensiune experienţei dvs. de vizualizare. Tehnologia inovatoare cu Ambiglow extinde ecranul creând un halou de lumină pe peretele care îl înconjoară din partea din spate a monitorului. Procesorul său rapid analizează conţinutul imaginii primite şi adaptează permanent culoarea şi luminozitatea luminii emise pentru a se potrivi cu imaginea. Opţiunile prietenoase cu utilizatorul vă permit să reglaţi ambianţa după bunul plac şi vă ajută să reduceţi oboseala. Special conceput pentru vizionarea de filme, sport sau pentru jocurile 2D şi 3D, Philips Ambiglow vă oferă o experienţă de vizionare unică şi captivantă.

 • Afişajul AH-IPS oferă imagini uimitoare în culori vii

  Afişajul AH-IPS oferă imagini uimitoare în culori vii

  Acest afişaj nou de la Philips utilizează panouri AH-IPS avansate, care rezultă în reproducerea culorilor, timp de răspuns şi consum de energie superioare. În comparaţie cu panourile TN standard, panourile AH-IPS prezintă culori consecvente chiar şi la unghiuri largi de 178 grade şi în modul de pivotare. Având performanţă remarcabilă, AH-IPS este adecvat în mod special pentru aplicaţii care necesită în permanenţă acurateţea culorilor şi luminozitate consecventă, precum retuşarea fotografiilor, aplicaţiile grafice şi navigarea pe web.

 • HDMI asigură conectivitatea digitală universală

  HDMI asigură conectivitatea digitală universală

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

 • SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

  SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

  SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

  SmartKolor este o tehnologie sofisticată de extindere a culorii care este capabilă să îmbunătăţească gama vizuală de culori a afişajului. Mărind nivelul de amplificare RGB al afişajului, această caracteristică vă permite să aveţi imagini bogate, puternice pentru a experimenta fotografii şi clipuri video remarcabile.

 • SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

  SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

  SmartTxt este un algoritm sofisticat care îmbunătăţeşte citirea unei aplicaţii pe bază de text precum documente PDF şi cărţi electronice care necesită în general mai multă concentrare. Caracteristica SmartTxt creşte contrastul şi claritatea cu strat de limitare a conţinutului text pentru o lizibilitate superioară. Optimizarea lizibilităţii este efectuată prin reglarea gradaţiei de griuri a afişajului, odată cu balansul de alb, luminozitatea şi contrastul.

 • Iluminarea Smart Bias de 6500 K asigură o experienţă de vizionare optimă

  Modul de iluminare Smart Bias vă permite să vă bucuraţi de o calitate optimă a imaginii şi confort de vizionare. Într-o cameră întunecată, ochii dvs. se dilată şi se contractă o dată cu imaginile în permanentă schimbare, lucru care poate duce la dezvoltarea sindromului privitului la calculator. Lumina Smart Bias creează un halou fin de lumină statică de 6500 k pe peretele din jurul monitorului. Special conceput pentru persoanele care petrec timp îndelungat în faţa monitorului, nu numai că reduce oboseala şi disconfortul ochilor, dar elimină şi reflexiile şi distorsiunile provenite de la lumina din cameră îmbunătăţind rata de contrast şi detaliile de imagine şi păstrând percepţia corectă a culorilor

Vezi toate Specificaţile
 • Evitaţi să priviţi direct la LED-urile Ambiglow deoarece sunt foarte strălucitoare şi pot cauza înceţoşarea temporară a vederii.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa