Televizor LCD profesional

  Televizorul versatil şi interactiv pentru industria hotelieră

  Acest televizor elegant şi economic, destinat industriei hoteliere este complet pregătit pentru interactivitate. Oaspeţii dvs. vor beneficia de o vizionare excelentă, îmbunătăţită opţional cu echipamente pentru muzică în baie şi un mesaj de întâmpinare personalizat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD profesional

26", LCD, HD Ready 26HF5445/10 Caută produse similare

Televizorul versatil şi interactiv pentru industria hotelieră

Televizor LCD Philips, HD Ready

 • Upgrade de la distanţă pentru software

  Software-ul televizorului care controlează caracteristicile specifice hotelului poate primi upgrade de la distanţă prin intermediul unui sistem certificat.

 • Modul SmartCard Xpress pentru sisteme interactive

  Modulul SmartCard Xpress opţional poate fi montat în partea posterioară a televizorului şi permite decodoarelor şi cardurilor de aplicaţii ale terţilor să interacţioneze cu televizorul adăugându-i acestuia funcţii noi. Televizorul poate fi conectat şi la decodoarele şi set-top boxurile externe ale tuturor furnizorilor importanţi de sisteme integrate, prin interfaţa de control serial Xpress (care acceptă protocoalele UART şi RS232) şi interfaţa de control SmartPlug.

 • Digital Crystal Clear vă oferă imagini mai vii, la calitate cinematografică

  Digital Crystal Clear este o tehnologie de procesare care ajustează şi îmbunătăţeşte digital calitatea imaginilor prin optimizarea contrastului, culorilor şi a nivelului de claritate, rezultând imagini mai vii, la calitate cinematografică.

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Stativ pivotant cu dispozitiv antifurt

  Acest televizor LCD este însoţit de un stativ pivotant care le permite oaspeţilor să regleze televizorul astfel încât să poată urmări acţiunea din orice colţ al camerei. Ca măsură suplimentară de protecţie împotriva furtului, stativul poate fi fixat de o masă sau de un alt corp de mobilier.

 • Wireless SmartLoader pentru clonare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Sursă de alimentare suplimentară şi conector pentru boxe externe

  Televizorul este echipat cu un conector audio amplificat pentru instalarea facilă a boxelor externe (cum sunt cele pentru săli de baie), eliminând necesitatea investirii în echipamente suplimentare. Sursa de alimentare suplimentară, integrată previne necesitatea unei surse separate pentru un sistem interactiv. În cazul utilizării independente, sursa de alimentare suplimentară poate fi dezactivată pentru economisirea energiei.

 • Blocarea meniului de instalare

  Previne accesul neautorizat la setările de instalare şi configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspeţilor şi pentru a evita costurile de reprogramare nenecesare.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre EcoDesign orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa