Monitor LCD panoramic

  Afişaj ergonomic WideColor pentru o productivitate sporită

  Cu rezoluţia ridicată, dimensiunea lizibilă a textului, suprafaţa de vizionare mai mare şi boxele încorporate, acest monitor Philips 240BW9 are o productivitate ridicată şi un confort de vizionare excelent, fiind perfect pentru upgrade la Windows Vista. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD panoramic

61 cm (24"), lat, WUXGA 240BW9CS/00 Caută produse similare

Afişaj ergonomic WideColor pentru o productivitate sporită

 • SmartImage: Experienţă vizuală optimă şi accesibilă

  SmartImage: Experienţă vizuală optimă şi accesibilă

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • TrueVision: calitate maximă în domeniul ecranelor

  TrueVision: calitate maximă în domeniul ecranelor

  PerfectTune este o tehnologie de testare deţinută de Philips, bazată pe algoritmi, pentru reglarea şi calibrarea fină a monitoarelor, un proces extins care asigură performanţe optime de afişare în conformitate cu un standard de patru ori mai restrictiv decât cerinţele Microsoft Vista pentru absolut toate monitoarele care ies din fabrică - nu numai pentru câteva mostre pentru recenzii. Philips este singura companie care depune atâtea eforturi pentru a furniza nivelul perfect de precizie a culorilor şi calitate a afişării în fiecare monitor nou.

 • Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrarea dublă oferă conectori pentru intrare analogică VGA şi digitală DVI.

 • Control uşor al formatului imaginii cu comutare în format panoramic şi 4:3

  Control uşor al formatului imaginii cu comutare în format panoramic şi 4:3

  Controlul uşor al formatului imaginii de la Philips pe OSD trebuie comutat de la raportul lungime/lăţime de 4:3 la modul ecran lat şi invers pentru a potrivi raportul lungime/lăţime al afişajului cu conţinutul dvs. pentru lucrul cu documente largi fără a derula sau pentru a vizualiza fişiere media pe ecran lat în modul ecran lat şi conţinut fără distorsiuni, cu un raport de 4:3 la afişarea în modul original.

 • Port USB pentru conexiuni periferice

  Port USB pentru conexiuni periferice

  Portul USB permite utilizatorilor să îşi conecteze uşor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele şi multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Portul USB 2.0 poziţionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. Reţineţi că numeroase dispozitive, precum camerele şi dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinţe de alimentare mai ridicate decât poate asigura portul USB al monitorului

 • Un afişaj color mai lat pentru culori naturale, strălucitoare

  WideColor este un monitor LCD care utilizează iluminarea de fundal cu ajutorul lămpii fluorescente cu catod rece Gamut lat color, puternic, îmbunătăţit şi procesarea superioară pentru a extinde gama de culoare de la 72% pentru gama color NTSC reprodusă de panourile LCD standard la 92% sau mai sus, îmbunătăţind substanţial puritatea şi saturaţia culorii pentru a afişa culori naturale, strălucitoare.

 • Rezoluţie 1920 x 1200: Ideal pentru 2 pagini A4 alăturate

  Formatul lat Ultra Extended Graphics Array este un tip de afişaj care poate afişa o rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, adică aproximativ 2,3 milioane de pixeli.

 • Intrare DVI-D şi suport HDCP

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) este un sistem de protecţie a copyright-ului încorporat în conectorul DVI. Previne duplicarea neautorizată a conţinutului cu copyright. HDCP vă permite să redaţi conţinut media protejat, cum ar fi filme şi concerte. Acesta verifică semnalul pentru a preveni pirateria şi permite numai afişarea copiilor legale.

 • Reglare excelentă a imaginii, fără dificultăţi, cu SmartControl II

  SmartControl II este un software integrat în monitoare, cu o interfaţă grafică pe ecran uşor de folosit, care vă ghidează la operaţiile de reglare fină a rezoluţiei, calibrarea culorilor şi la reglarea altor setări de afişare inclusiv luminozitatea, contrastul, ceasul şi aspectul, poziţia, RGB, balansul de alb şi, la modelele cu boxe integrate, volumul.

 • Design ecologic care economiseşte resursele şi reduce costurile de operare

  Designul ecologic se bazează pe o proiectare a monitorului care ţine cont de problemele ecologice în vederea minimizării consumului de energie, a reducerii cantităţii materialelor de ambalare şi a eliminării materialelor periculoase. În calitate de promotor al durabilităţii şi având un angajament pe termen lung pentru reducerea impactului ecologic al produselor noastre, facilităm clienţilor luarea de decizii simple şi responsabile cu privire la produsele pe care le cumpără şi la impactul pe care acestea îl au înaintea, pe parcursul şi la sfârşitul ciclului lor de viaţă.

 • Sunet stereo încorporat pentru experienţă multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa