Televizoare
Ecrane mici
LED TV de 56 cm (22") cu aplicaţia YouTube

  TV LED cu aplicaţia YouTube

  Ideal pentru orice încăpere

  Televizorul Smart Philips 22PFL3557 cu tehnologie LED Full HD cu ecran mic este cea mai simplă metodă de a viziona DVD-uri. Datorită DVD playerului integrat şi calităţii Philips a imaginilor şi sunetului, vă puteţi bucura de filme utilizând o singură telecomandă fără dispozitive sau cabluri suplimentare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

3500 series TV LED cu aplicaţia YouTube

56 cm (22"), Full HD 1080p, DVB-T/C 22PFL3557H/12 Caută produse similare

Ideal pentru orice încăpere

cu DVD player integrat

 • Conectare wireless uşoară cu adaptorul opţional USB wireless

  Conectare wireless uşoară cu adaptorul opţional USB wireless

  Bucuraţi-vă de Smart TV wireless cu adaptorul Wi-Fi USB Philips (PTA01) pentru Smart TV. Pur şi simplu introduceţi adaptorul în conectorul USB din partea laterală a televizorului şi conectaţi-vă televizorul direct la reţeaua de la domiciliu. Navigaţi la conţinutul online preferat cu telecomanda televizorului.

 • Cu SimplyShare bucuraţi-vă de fotografii, muzică sau filme pe televizorul dvs.

  Cu SimplyShare bucuraţi-vă de fotografii, muzică sau filme pe televizorul dvs.

  Partajaţi fotografii, muzică şi filme prin SimplyShare de pe smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. şi savuraţi-le pe marele ecran.

 • Imagini LED excepţionale cu un contrast extraordinar

  Imagini LED excepţionale cu un contrast extraordinar

  Tehnologia de iluminare cu leduri cea mai avansată a acestui televizor LED Full HD combină un design minimalist, atractiv cu o calitate uimitoare a imaginii, precum şi cel mai redus consum de energie din categoria sa. Pe deasupra, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu conţine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea din spate cu LED puteţi să vă bucuraţi de un consum redus de energie, o luminozitate ridicată, contrast şi claritate incredibile şi culori vii.

 • Perfect Motion Rate (PMR) 100Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate (PMR) 100Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Combinând rata de reîmprospătare a ecranului cu procesarea unică a imaginilor, Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi lipsite de scintilaţii, chiar şi în cazul mişcărilor rapide.

 • 2 sloturi USB pentru redare multimedia fantastică

  2 sloturi USB pentru redare multimedia fantastică

  Două sloturi USB oferă acces la fotografii în format jpeg, muzică în format mp3 şi fişiere video pe majoritatea memoriilor USB (dispozitive de memorie din clasa USB). Introduceţi USB-urile într-unul din sloturile televizorului şi accesaţi conţinutul multimedia utilizând browserul de conţinut de pe ecran. Acum puteţi viziona şi partaja clipurile video, fotografiile şi muzica.

 • Conectivitate perfectă cu intrări 3 HDMI şi Easylink

  Conectivitate perfectă cu intrări 3 HDMI şi Easylink

  HDMI este un cablu unic care este adecvat atât pentru semnale de imagine, cât şi pentru semnale audio de la dispozitivele dvs. la televizor, scăpându-vă de „păienjenişul” de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurându-vă o calitate foarte bună de la sursă la ecran. Împreună cu Philips Easylink, nu aveţi nevoie decât de o telecomandă pentru a efectua majoritatea operaţiunilor pe televizor, DVD, BluRay, set top box sau sistemul home theatre.

 • O multitudine de filme online prin YouTube

  Bucuraţi-vă de o galerie cuprinzătoare de clipuri video online prin YouTube pe televizorul dvs.

 • Televizor Full HD cu Digital Crystal Clear pentru adâncime şi claritate

  Digital Crystal Clear este un pachet de inovaţii imagine care reglează digital şi optimizează calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare şi claritate. Rezultatul este o imagine extrem de clară indiferent de sursă.

 • DVD player integrat pentru a urmări DVD-uri fără „păienjeniş” de cabluri suplimentare

  Incitante şi inovatoare, televizoarele Philips cu un DVD player integrat pentru a asigura redarea multi-format. Cinefilii şi iubitorii de muzică beneficiază de formate general acceptate de DVD-uri şi CD-uri şi de popularitatea în creştere a muzicii în format digital MP3, fără a fi nevoiţi să cumpere un player separat sau să conecteze alte produse. Combi-ul Philips TV-DVD redă DVD+RW, DVD+R, DVD-RW, DVD-R, DVD-Video, S-VCD, VCD, Picture CD, JPEG, MP3-DVD, MP3-CD, CD-R, CD-RW şi WMA-CD.

 • Intrarea PC vă permite să folosiţi televizorul şi ca monitor PC

  Intrarea PC vă permite să utilizaţi televizorul ca monitor pentru PC printr-un cablu HDMI-DVI (pentru semnale digitale) sau printr-un cablu VGA (pentru semnalele analogice).

 • DivX Certified® pentru redarea standard a materialelor video DivX prin intermediul DVD playerului

  Dispunând de suport DivX®, vă puteţi bucura de materiale video codificate DivX în confortul propriei dvs. camere de zi. Formatul media DivX este o tehnologie de compresie video bazată pe standardul MPEG4, care vă permite să salvaţi fişiere de mari dimensiuni precum filme, trailere şi videoclipuri muzicale pe suporturi media, cum sunt discurile înregistrabile CD-R/RW şi DVD.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • DivX Certified® pentru a reda materiale video DivX®, inclusiv conţinut premium.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Consum tipic de energie în modul pornit, măsurat conform IEC62087 Ed 2.
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa