Monitor LCD

  Primul ecran PowerSensor din lume reduce facturile pentru energie

  Monitorul ecologic Philips 225B cu tehnologia revoluţionară PowerSensor detectează prezenţa utilizatorului şi reglează consumul de energie corespunzător, reducând consumul cu până la 70%. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD

22" lat B-line, 1680x1050 / Format 16:10 225B1CB/00 Caută produse similare

Primul ecran PowerSensor din lume reduce facturile pentru energie

 • PowerSensor: asigură costuri de funcţionare reduse prin economisirea energiei

  PowerSensor: asigură costuri de funcţionare reduse prin economisirea energiei

  PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 70 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului.

 • SmartImage: Experienţă vizuală optimă şi accesibilă

  SmartImage: Experienţă vizuală optimă şi accesibilă

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton.

 • TrueVision: calitate maximă în domeniul ecranelor

  TrueVision: calitate maximă în domeniul ecranelor

  PerfectTune este o tehnologie de testare deţinută de Philips, bazată pe algoritmi, pentru reglarea şi calibrarea fină a monitoarelor, un proces extins care asigură performanţe optime de afişare în conformitate cu un standard de patru ori mai restrictiv decât cerinţele Microsoft Vista pentru absolut toate monitoarele care ies din fabrică - nu numai pentru câteva mostre pentru recenzii. Philips este singura companie care depune atâtea eforturi pentru a furniza nivelul perfect de precizie a culorilor şi calitate a afişării în fiecare monitor nou.

 • Port USB pentru îmbunătăţirea experienţei multimedia

  Port USB pentru îmbunătăţirea experienţei multimedia

  Universal Serial Bus sau USB este un protocol standard pentru conectarea calculatorului şi a perifericelor. Datorită vitezei de transfer mari şi costurilor mici, USB-ul a devenit cea mai uzuală metodă de conectare a dispozitivelor periferice la calculator. Un port situat pe monitor asigură o conectare uşoară, la viteză mare, a oricărui dispozitiv USB. (Posibilitatea de utilizare a standardului USB 2.0 este dependentă de configuraţia calculatorului; dacă este conectat la un calculator care acceptă USB 2.0, monitorul este compatibil USB 2.0)

 • Reglare excelentă a imaginii, fără dificultăţi, cu SmartControl II

  SmartControl II este un software integrat în monitoare, cu o interfaţă grafică pe ecran uşor de folosit, care vă ghidează la operaţiile de reglare fină a rezoluţiei, calibrarea culorilor şi la reglarea altor setări de afişare inclusiv luminozitatea, contrastul, ceasul şi aspectul, poziţia, RGB, balansul de alb şi, la modelele cu boxe integrate, volumul.

 • Sunet stereo încorporat pentru experienţă multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

 • Rotire şi înclinare pentru un unghi de vizionare ideal

  Ecranul dispune de un mecanism încorporat care permite înclinarea şi rotirea înainte şi înapoi.

 • Eficienţa energetică superioară ajută la reducerea facturilor de energie

  Philips are un obiectiv în asigurarea că toate produsele sale trec la soluţii eficiente energetic. Prin utilizarea surselor de alimentare eficiente şi reducerea componentelor, Philips a asigurat faptul că monitorul dvs. consumă uzual cu 50% mai puţină energie decât modelul echivalent din generaţia anterioară. Economisirea energiei este sporită prin utilizarea numai a 0,5 waţi în modul inactiv. Consumul mai redus de energie are ca rezultat mai puţine emisii CO2. Puteţi citi mai multe despre Philips şi eficienţa energetică la www.philips.com/about/sustainability/oursustainabilityfocus/energyefficiency/index.page

 • Materialele ecologice întrunesc majoritatea standardelor internaţionale importante

  Având durabilitatea ca obiectiv strategic al activităţii sale, Philips se angajează să utilizeze materiale ecologice în noua sa gamă de produse. Materialele fără plumb sunt utilizate în întreaga gamă. Toate părţile din plastic ale carcasei, părţile metalice ale cadrului şi ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. S-a obţinut reducerea de 50% a conţinutului de mercur din lămpi. Aderăm cu stricteţe la standardele RoHs, care asigură că toate materialele periculoase sunt îndepărtate şi se utilizează numai materiale ecologice. Puteţi citi mai multe despre durabilitate şi Philips la http://www.asimpleswitch.com/global/

 • EPEAT Silver asigură un impact redus asupra mediului

  Monitoarele Philips certificate EPEAT Silver asigură protecţie pentru sănătatea oamenilor şi mediu şi sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, asigurând emisii reduse de gaze cu efect de seră care modifică climatul. Programul EPEAT ajută cumpărătorii să evalueze, compare şi selecteze monitoarele pe baza a 51 de criterii ecologice, acceptate de EPA SUA. EPEAT Silver este valabil numai în regiunile în care Philips îşi înregistrează produsul. Pentru starea înregistrării din ţara dvs., vizitaţi www.epeat.net.

 • Reglare pe înălţime la 70 mm pentru poziţie de şedere ideală

  Baza ergonomică compactă este o bază pentru monitoare Philips care se rabatează, pivotează şi se reglează pe înălţime, pentru a permite fiecărui utilizator să fixeze monitorul în poziţia optimă pentru a beneficia de confort şi eficienţă maxime

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa