Monitor LCD panoramic

  Ecran elegant, mare şi lat pentru divertismentul pe calculator

  Ecran atractiv, mare şi lat: Designul elegant, dotat cu o gamă de caracteristici inteligente care duce la nivele înalte vizionarea pe ecrane LCD a imaginilor de înaltă performanţă ale oricărui conţinut, face din modelul 220CW9 cea mai bună alegere pentru divertismentul pe calculator. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ecran elegant, mare şi lat pentru divertismentul pe calculator

 • SmartImage: Experienţă vizuală optimă şi accesibilă

  SmartImage: Experienţă vizuală optimă şi accesibilă

  SmartImage este o combinaţie exclusivă de tehnologii Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurile video, pentru performanţe de afişare de excepţie – totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton.

 • Timp rapid de răspuns de până la 2 ms

  Timp rapid de răspuns de până la 2 ms

  Timpul de răspuns GtG reprezintă durata medie necesară pentru ca un pixel să ajungă dintr-o poziţie în alta, adică durata medie de tranziţie între seturi de niveluri de culoare aleatorii. Cu cât mai repede cu atât mai bine: Durata mică de răspuns înseamnă tranziţii mai rapide şi, de aceea, conduce la mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea mişcărilor rapide. Timpul de răspuns GtG este o modalitate importantă de măsurare a calităţii afişării conţinutului multimedia, cum ar fi filmele şi jocurile.

 • SmartContrast12000: 1 pentru detalii negre incredibile, bogate

  SmartContrast12000: 1 pentru detalii negre incredibile, bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante.

 • TrueVision: calitate maximă în domeniul ecranelor

  TrueVision: calitate maximă în domeniul ecranelor

  PerfectTune este o tehnologie de testare deţinută de Philips, bazată pe algoritmi, pentru reglarea şi calibrarea fină a monitoarelor, un proces extins care asigură performanţe optime de afişare în conformitate cu un standard de patru ori mai restrictiv decât cerinţele Microsoft Vista pentru absolut toate monitoarele care ies din fabrică - nu numai pentru câteva mostre pentru recenzii. Philips este singura companie care depune atâtea eforturi pentru a furniza nivelul perfect de precizie a culorilor şi calitate a afişării în fiecare monitor nou.

 • Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrarea dublă oferă conectori pentru intrare analogică VGA şi digitală DVI.

 • Comutare printr-o singură atingere a formatului, între raportul lat şi cel 4:3

  Comutare printr-o singură atingere a formatului, între raportul lat şi cel 4:3

  Formatul Auto Picture de la Philips este un buton care schimbă de la raportul 4:3 la modul ecran lat şi invers, pentru a potrivi raportul lungime/lăţime al afişajului cu conţinutul dvs. pentru lucrul cu documente largi fără a derula sau pentru a vizualiza fişiere media în modul ecran lat şi conţinut fără distorsiuni, cu un raport de 4:3 la afişarea în modul original.

 • Port USB pentru conexiuni periferice

  Port USB pentru conexiuni periferice

  Portul USB permite utilizatorilor să îşi conecteze uşor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele şi multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Portul USB 2.0 poziţionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. Reţineţi că numeroase dispozitive, precum camerele şi dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinţe de alimentare mai ridicate decât poate asigura portul USB al monitorului

 • Intrare DVI-D şi suport HDCP

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) este un sistem de protecţie a copyright-ului încorporat în conectorul DVI. Previne duplicarea neautorizată a conţinutului cu copyright. HDCP vă permite să redaţi conţinut media protejat, cum ar fi filme şi concerte. Acesta verifică semnalul pentru a preveni pirateria şi permite numai afişarea copiilor legale.

 • Reglare excelentă a imaginii, fără dificultăţi, cu SmartControl II

  SmartControl II este un software integrat în monitoare, cu o interfaţă grafică pe ecran uşor de folosit, care vă ghidează la operaţiile de reglare fină a rezoluţiei, calibrarea culorilor şi la reglarea altor setări de afişare inclusiv luminozitatea, contrastul, ceasul şi aspectul, poziţia, RGB, balansul de alb şi, la modelele cu boxe integrate, volumul.

 • Finisaj lucios pentru a vă îmbogăţi decorul

  Un finisaj lucios, elegant şi atractiv, care se potriveşte şi completează decorul dumneavoastră.

 • În conformitate cu standardele de siguranţă şi ergonomice TCO'06

  Monitoarele conforme TCO06 respectă standardele ergonomice, de mediu şi de sănătate pentru afişajele multimedia elaborate de TCO - Confederaţia Suedeză a Angajaţilor Profesionişti; TCO'06, cel mai riguros standard de până acum, include cerinţe pentru ergonomia vizuală a afişajelor multimedia, considerente legate de sănătate, dar şi alte funcţii specifice afişajelor de calitate. Specificaţiile unui monitor conform TCO'06 trebuie să îndeplinească sau să depăşească standardele TCO'06 referitoare la ergonomia vizuală, emisii şi conservarea energiei.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa