Monitor panoramic LCD

  Monitor panoramic LCD

  Sistem audio incorporat, ecran pregătit pentru Vista

  Cu rezoluţia ridicată, dimensiunea lizibilă a textului, suprafaţa de vizionare mai mare şi boxele încorporate avantajos, acest monitor Philips 220AW8 ultrasubţire are o productivitate ridicată şi un confort de vizionare excelent, fiind perfect pentru upgrade la Windows Vista. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor panoramic LCD

lăţime de 22", WSXGA 220AW8FS/00 Caută produse similare

Sistem audio incorporat, ecran pregătit pentru Vista

 • Intrare dublă pt. semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrare dublă pt. semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrarea dublă oferă conectori pentru intrare analogică VGA şi digitală DVI.

 • Ecran lat mare, ideal pentru vizualizarea a 2 pagini A4 alăturate

  Un ecranul lat de mari dimensiuni, care sporeşte productivitatea prin posibilitatea de afişare a două pagini A4 alăturate.

 • Afişaţi mai multe imagini şi mai mult conţinut fără a derula

  Zona de vizibilitate reprezintă porţiunea vizibilă a unui ecran de monitor, disponibilă pentru afişarea datelor.

 • Creat pentru Windows Vista

  Monitoarele compatibile Philips Vista sunt concepute pentru a afişa în culori vibrante şi incitante acest sistem de operare Windows nou, solicitant şi sofisticat din punct de vedere vizual, proiectat pentru a vă îmbogăţi experienţa de divertisment, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă ajuta să vă controlaţi activităţile pe computer atât acasă, cât şi la birou; astfel încât vizionarea, căutarea şi organizarea informaţiilor de interes profesional sau personal să se facă rapid eficient şi uşor.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare ale Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

 • Cel mai scăzut consum energetic din industrie

  Consumul energetic scăzut reduce energia necesară pentru operarea dispozitivului, scăzând costurile de exploatare şi conservând energia.

 • WSXGA+, format panoramic cu rezoluţie de 1680 x 1050 pentru o imagine mai clară

  Formatul panoramic Super Extended Graphics Array poate afişa o rezoluţie de 1680 x 1050 pixeli, adică aproximativ 1,7 milioane de pixeli.

 • Timp de răspuns rapid, de 5 ms

  Timpul de răspuns la pornire-oprire este perioada necesară pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activă (neagră) la cea inactivă (albă) şi înapoi la cea activă (neagră). Aceasta este măsurată în milisecunde. Mai repede înseamnă mai bine: Un timp de răspuns mai scurt înseamnă tranziţii mai rapide şi, în consecinţă, mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea tranziţiilor de text şi imagini. Timpul de răspuns la aprindere-stingere este o caracteristică foarte importantă pentru afişarea conţinutului profesional precum documente, grafice şi fotografii.

 • Intrare DVI-D şi suport HDCP

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) este un sistem de protecţie a copyright-ului încorporat în conectorul DVI. Previne duplicarea neautorizată a conţinutului cu copyright. HDCP vă permite să redaţi conţinut media protejat, cum ar fi filme şi concerte. Acesta verifică semnalul pentru a preveni pirateria şi permite numai afişarea copiilor legale.

 • Alimentatorul încorporat elimină adaptoarele de curent electric externe

  Alimentatorul încorporat este un adaptor de curent electric încorporat în dispozitivul de afişare care înlocuieşte adaptorul extern voluminos.

 • Boxe încorporate, pentru un aspect ordonat al biroului

  Boxe încorporate în monitor

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa