TV stereo

  O experienţă vizuală nouă

  Acest televizor cu ecran plat de 21" asigură un contrast ridicat şi imagini fără distorsiuni cu vizibilitate bună în timpul zilei. Oferă, de asemenea, tehnologia Crystal Clear pentru un contrast îmbunătăţit al imaginii, conectori accesibili amplasaţi lateral şi teletext cu 10 pagini. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O experienţă vizuală nouă

Clar, cristalin

 • Tehnologia RealFlat asigură imagini mai fidele

  Tubul mai plat oferă un unghi de vizionare mai larg, reducând în acelaşi timp reflexia, pentru a obţine cea mai bună imagine.

 • Tehnologia Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginii

  Combinând diverse metode de îmbunătăţire a imaginii, cum ar fi tehnologia Contrast Plus şi cea de îmbunătăţire a culorilor, noua tehnologie Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginilor.

 • Sistem stereo digital NICAM, pentru un sunet stereo clar

  În unele ţări, de exemplu în Marea Britanie şi în Belgia, programele TV sunt emise cu sunet stereo digital NICAM. Acesta are o calitate la standarde CD şi o imunitate sporită la zgomot şi deteriorarea semnalului. Poate fi utilizat în cadrul transmisiunilor mono, stereo şi Dolby Pro Logic. Tunerul integrat al acestui produs are capacitatea de a decoda semnal NICAM.

 • Plug & Play, pentru instalare mai uşoară

  Tehnologia Plug & Play vă permite să instalaţi sau să adăugaţi noi componente şi să le puneţi în funcţiune fără a parcurge operaţii complexe de instalare sau analize tehnice.

 • Funcţii Smart Picture şi Smart Sound pentru a vă personaliza vizionarea

  Modurile presetate Philips pentru Smart Picture şi Smart Sound asigură un acces direct de la o singură tastă de pe telecomandă. Puteţi selecta setări optimizate pentru sunet şi imagine în funcţie de diverse moduri de redare a acestor două caracteristici.

 • Funcţie Smart Text cu 10 pagini, pentru acces rapid la teletext.

  Teletextul este un sistem răspândit, emis de majoritatea televiziunilor. Funcţia Smart text pentru 10 pagini asigură un acces extrem de rapid la informaţii la schimbarea paginilor.

 • Mufe stereo pentru semnal AV şi căşti amplasate lateral

  Intrările stereo laterale AV şi pentru căşti facilitează conectarea echipamentelor externe cum ar fi dispozitivele audio, consolele de jocuri sau camerele video. Este o modalitate simplă de a experimenta noi senzaţii audio sau jocuri captivante.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa