Televizor

  Televizor

  O experienţă vizuală nouă

  Acest televizor oferă o calitate bună a imaginii, cu sunet mono de calitate. Dispune de control Smart Picture pentru vizionare îmbunătăţită, conexiuni frontale cu acces facil şi teletext cu o pagină. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O experienţă vizuală nouă

Clar, cristalin

 • Ecran Black Matrix pentru un contrast mai bun

  Ecranele Black Matrix îmbunătăţesc contrastul imaginilor chiar şi la lumină naturală.

 • Tehnologia Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginii

  Combinând diverse metode de îmbunătăţire a imaginii, cum ar fi tehnologia Contrast Plus şi cea de îmbunătăţire a culorilor, noua tehnologie Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginilor.

 • Plug and Play, pentru instalare mai uşoară

  Tehnologia Plug and Play vă permite să instalaţi sau să adăugaţi noi componente şi să le puneţi în funcţiune fără a parcurge operaţii complexe de instalare sau analize tehnice.

 • Funcţii Smart Picture şi Smart Sound pentru a vă personaliza vizionarea

  Modurile presetate Philips pentru Smart Picture şi Smart Sound asigură un acces direct de la o singură tastă de pe telecomandă. Puteţi selecta setări optimizate pentru sunet şi imagine în funcţie de diverse moduri de redare a acestor două caracteristici.

 • Teletextul reprezintă o sursă vastă de informaţii

  Teletextul este un sistem de comunicare utilizat de majoritatea televiziunilor din Europa, sistem prin care sunt transmise informaţii diverse. Aceste informaţii pot fi vizualizate numai cu televizoare dotate cu decodoare Teletext.

 • Ieşiri stereo frontale pentru AV şi căşti, pentru conectare facilă

  Intrările stereo laterale AV şi pentru căşti facilitează conectarea echipamentelor externe cum ar fi dispozitivele audio, consolele de jocuri sau camerele video. Este o modalitate simplă de a experimenta noi senzaţii audio sau jocuri captivante.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa