Monitor panoramic LCD

  Monitor panoramic LCD

  Creat profesional pentru utilizatori profesionişti

  Conceput pentru a creşte eficienţa profesioniştilor, modelul 200WP7 cu ecran lat dispune de un panou superior, cele mai largi unghiuri de vizualizare şi un timp de răspuns rapid pentru performanţe de afişare superioare, plus sistemul SmartManage pentru managementul mijloacelor fixe printr-o reţea LAN. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Creat profesional pentru utilizatori profesionişti

 • Intrare dublă pt. semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrare dublă pt. semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrarea dublă oferă conectori pentru intrare analogică VGA şi digitală DVI.

 • Creat pentru Windows Vista

  Monitoarele compatibile Philips Vista sunt concepute pentru a afişa în culori vibrante şi incitante acest sistem de operare Windows nou, solicitant şi sofisticat din punct de vedere vizual, proiectat pentru a vă îmbogăţi experienţa de divertisment, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă ajuta să vă controlaţi activităţile pe computer atât acasă, cât şi la birou; astfel încât vizionarea, căutarea şi organizarea informaţiilor de interes profesional sau personal să se facă rapid eficient şi uşor.

 • WSXGA+, format panoramic cu rezoluţie de 1680 x 1050 pentru o imagine mai clară

  Formatul panoramic Super Extended Graphics Array poate afişa o rezoluţie de 1680 x 1050 pixeli, adică aproximativ 1,7 milioane de pixeli.

 • Cel mai mare unghi de vizibilitate, până la 178 de grade

  Unghiul de vizibilitate de maxim 178° asigură condiţii optime de vizionare din orice poziţie.

 • Funcţia SmartManage permite administrarea echipamentelor în reţele LAN

  SmartManage este un sistem pentru monitorizarea, controlul şi verificarea stării echipamentelor de afişare, precum şi pentru asistarea de la distanţă a utilizatorilor care întâmpină dificultăţi. Totul într-o reţea de tip LAN.

 • Afişaţi mai multe imagini şi mai mult conţinut fără a derula

  Zona de vizibilitate reprezintă porţiunea vizibilă a unui ecran de monitor, disponibilă pentru afişarea datelor.

 • Rotire a ecranului cu 90 de grade şi gestionare eficientă a cablurilor

  Baza Super Ergo permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea inteligentă a cablurilor, reducând "păienjenişul" de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Rotire şi înclinare a ecranului, pentru un unghi de vizionare ideal

  Ecranul dispune de un mecanism încorporat care permite înclinarea şi rotirea înainte şi înapoi.

 • Ajustare simplă a setărilor cu ajutorul tehnologiei Philips SmartControl

  Software PC pentru setări de afişare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opţiuni pentru reglarea setărilor afişajului. Fie navigaţi prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaţi software-ul Philips SmartControl pentru a regla uşor diferitele setări pentru afişaj într-un mod familiar.

 • Hub USB 2.0 de mare viteză pentru conexiuni rapide

  USB (Universal Serial Bus) este un protocol standard pentru conectarea calculatoarelor şi a perifericelor. Datorită vitezei de transfer mari şi costurilor mici, USB a devenit cea mai răspândită metodă de conectare a dispozitivelor periferice la calculator. Integrând un hub USB 2.0 într-un monitor, Philips vă oferă o conexiune USB rapidă şi facilă pentru citirea, scrierea, încărcarea şi transferul programelor, datelor, conţinutului digital media sau fişierelor de muzică între PC-ul dvs. şi unul sau mai multe dispozitive USB.

 • Plug-and-play DVI pentru o experienţă digitală autentică

  Un cablu DVI este furnizat împreună cu produsul pentru a oferi o afişare digitală de înaltă calitate.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa