Monitor LCD panoramic

  Monitor LCD panoramic

  Performanţele unui ecran lat la un preţ accesibil

  Creşteţi productivitatea activităţii dvs. fără a vă afecta bugetul! Monitorul 200VW8 cu rezoluţie înaltă şi performanţele unui ecran lat vă permite să vedeţi mai multe detalii şi să obţineţi performanţe sporite. În plus, este pregătit pentru Windows Vista şi are un preţ atractiv pentru afacerile inteligente. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD panoramic

ecran panoramic de 20, 1", WSXGA 200VW8FB/00 Caută produse similare

Performanţele unui ecran lat la un preţ accesibil

 • sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB este un standard industrial care asigură cea mai bună corespondenţă între culorile afişate pe ecran şi cele tipărite.

 • Ecran lat mare, ideal pentru vizualizarea a 2 pagini A4 alăturate

  Un ecran lat de mari dimensiuni, care sporeşte productivitatea prin posibilitatea de afişare a două pagini A4 alăturate.

 • Afişaţi mai multe imagini şi mai mult conţinut fără a derula

  Zona de vizibilitate reprezintă porţiunea vizibilă a unui ecran de monitor, disponibilă pentru afişarea datelor.

 • Creat pentru Windows Vista

  Monitoarele compatibile Philips Vista sunt concepute pentru a afişa în culori vibrante şi incitante acest sistem de operare Windows nou, solicitant şi sofisticat din punct de vedere vizual, proiectat pentru a vă îmbogăţi experienţa de divertisment, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă ajuta să vă controlaţi activităţile pe computer atât acasă, cât şi la birou, astfel încât vizionarea, căutarea şi organizarea informaţiilor de interes profesional sau personal să se facă rapid, eficient şi uşor.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

 • Cel mai scăzut consum energetic din industrie

  Consumul energetic scăzut reduce energia necesară pentru operarea dispozitivului, scăzând costurile de exploatare şi conservând energia.

 • WSXGA+, format panoramic cu rezoluţie de 1680 x 1050 pentru o imagine mai clară

  Formatul panoramic Super Extended Graphics Array poate afişa o rezoluţie de 1680 x 1050 pixeli, adică aproximativ 1,7 milioane de pixeli.

 • Alimentatorul încorporat elimină adaptoarele de curent electric externe

  Alimentatorul încorporat este un adaptor de curent electric încorporat în dispozitivul de afişare, care înlocuieşte adaptorul extern voluminos.

 • Puteţi ajusta setările folosind tastele rapide sau comenzile de pe ecran

  Tastele rapide şi comenzile de pe ecran sunt două sisteme diferite, care au ca scop ajustarea rapidă şi eficientă a setărilor de afişare, conform necesităţilor dvs. Utilizaţi tasta rapidă de pe rama monitorului pentru a regla automat imaginea, contrastul şi luminozitatea, sau utilizaţi meniurile de pe ecran pentru a ajusta setările de afişare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa