Monitor LCD

  modul inteligent de creştere a productivităţii

  Productivitatea aduce profit! Adevăraţii profesionişti optează pentru 200P6IG, un monitor cu costuri de exploatare minime, ale cărui excelente calităţi de afişare sunt completate de designul ergonomic şi de concepţia ecologică, fără plumb. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

modul inteligent de creştere a productivităţii

 • rezoluţie UXGA, 1600x1200 pentru o definiţie sporită

  Pentru monitoarele grafice, rezoluţia ecranului reprezintă numărul de puncte (pixeli) de pe întregul ecran. De exemplu, un ecran de 1600 pe 1200 pixeli poate afişa 1600 de puncte distincte pe fiecare din cele 1200 de linii sau aproximativ 2 milioane de pixeli, asigurând o afişare îmbunătăţită şi redarea optimizată a culorilor.

 • Trei opţiuni pentru semnalul de intrare, pentru flexibilitate maximă

  Intrarea triplă este o metodă de afişare a semnalelor digitale şi analogice. Un monitor cu intrare triplă oferă un conector pentru interfaţă D-Sub (VGA) şi unul pentru interfaţă DVI-I. Conectorul pentru interfaţă DVI-I acceptă atât semnal digital, cât şi analogic prin intermediul unui adaptor opţional pentru o flexibilitate maximă de afişare şi o 'asigurare' faţă de monitorul dvs. vechi.

 • Răspuns pt. Pornire/Oprire 16 ms: Afişare mai bună a textului şi a imaginilor

  Timpul de răspuns pentru Pornire-Oprire este perioada necesară pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activă (neagră) la cea inactivă (albă) şi înapoi la cea activă (neagră). Aceasta este măsurată în milisecunde. Mai repede înseamnă mai bine: Un timp de răspuns mai scurt înseamnă tranziţii mai rapide şi, în consecinţă, mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea tranziţiilor de text şi imagini. Timpul de răspuns pentru Pornire-Oprire este o caracteristică foarte importantă pentru afişarea conţinutului profesional precum documente, grafice şi fotografii.

 • Afişaţi mai multe imagini şi mai mult conţinut fără a derula

  Zona de vizibilitate reprezintă porţiunea vizibilă a unui ecran de monitor, disponibilă pentru afişarea datelor.

 • Rotire a ecranului cu 90 de grade şi gestionare eficientă a cablurilor

  Baza Super Ergo permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea inteligentă a cablurilor, reducând "păienjenişul" de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Boxe încorporate, pentru un aspect ordonat al biroului

  Boxe încorporate în monitor

 • Funcţie audio independentă pentru conferinţe online eficiente

  Firmware avansat integrat care redă sunetul chiar dacă nu există semnal video.

 • Pentru redarea semnalului video din surse multiple: S-Video şi CVBS

  Conectori de intrare pentru semnal video S-video şi CVBS

 • Afişează date de pe PC în timp ce vizionaţi un film sau un program TV

  Funcţia PIP permite afişarea unei ferestre cu semnal video sau TV pe monitor

 • Funcţia SmartManage permite administrarea echipamentelor în reţele LAN

  SmartManage este un sistem pentru monitorizarea, controlul şi verificarea stării echipamentelor de afişare, precum şi pentru asistarea de la distanţă a utilizatorilor care întâmpină dificultăţi. Totul într-o reţea de tip LAN.

 • Designul fără plumb protejează mediul

  Produsele fără plumb sunt concepute şi produse în conformitate cu reglementări stricte al Uniunii Europene privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice pentru sănătate şi pentru mediu.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa