Televizor LCD profesional

  Design avansat şi valoare excepţională

  Cu acest televizor modern şi economic, destinat industriei hoteliere, vă veţi bucura de avantajele televiziunii digitale şi veţi fi pe deplin pregătiţi pentru viitor. Oaspeţii dvs. vor beneficia de o primire călduroasă şi de o vizionare excelentă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD profesional

19" Pro, LCD, digital integrat 19HFL3330D/10 Caută produse similare

Design avansat şi valoare excepţională

Televizor LCD digital Philips pentru industria hotelieră

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Programarea canalului de pornire

  Perfect pentru difuzarea în interior a reclamelor sau a canalelor de informaţii, permiţând afişarea unui canal predefinit la pornirea televizorului.

 • Pregătit HD cu tuner DVB-T integrat

  Oaspeţii dumneavoastră se vor bucura de calitatea excepţională a imaginilor cu un semnal TV de înaltă definiţie şi sunteţi pregătiţi pentru surse HD, precum set top box HDTV. Televizorul este capabil să accepte semnale analogice YPbPr, precum şi semnalele digitale necomprimate de cea mai înaltă calitate prin DVI sau HDMI. Semnalele digitale vor suporta protecţia contra copierii HDCP. Cu ajutorul tunerului integrat DVB-T, televizorul poate oferi canale digitale terestre, pe lângă canalele analogice existente. De asemenea, le permite oaspeţilor să asculte posturi de radio digitale la calitate deosebită fără să mai investiţi în receptoare radio.

 • O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale

  O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale - Aceasta permite oaspetelui să comute fără niciun efort între canalele analogice şi digitale.

 • Telecomandă pentru industria hotelieră uşor de utilizat

  Acest televizor este livrat cu o telecomandă elegantă care este proiectată special pentru utilizarea în industria hotelieră. Pentru o experienţă a utilizării uşoare, numai butoanele şi funcţiile esenţiale sunt oferite pentru oaspeţi. Suplimentar, funcţia de verificare a bateriei şi dispozitivele antifurt pentru baterii sunt caracteristici care pot contribui la operaţiunile eficiente din hotel.

 • Limitarea volumului

  Această caracteristică predefineşte intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului şi evitând astfel deranjarea vecinilor.

 • Intrarea VGA vă permite să folosiţi televizorul şi ca monitor PC

  Intrarea PC vă permite să conectaţi televizorul la un computer şi să îl folosiţi drept monitor pentru PC.

 • Clonare USB a tuturor setărilor pentru instalare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările şi canalele programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Blocarea meniului de instalare

  Previne accesul neautorizat la setările de instalare şi configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspeţilor şi pentru a evita costurile de reprogramare nenecesare.

 • Compatibil montare VESA

  Un standard industrial universal pentru echipamente cu montare pe perete/plafon emis de Video Electronics Standards Association. Acesta oferă o flexibilitate sporită pentru posibilităţile de montare şi o gamă vastă de dispozitive de montare pe perete.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre EcoDesign orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

Vezi toate Specificaţile
 • Pentru informaţii despre ţările înscrise la DVB-T adresaţi-vă persoanei de contact de la Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa