Monitor LCD

  Monitor LCD

  design-ul şi performanţa contează!

  Un monitor de ultimă generaţie, perfect pentru stilul dvs. de viaţă! Noul Philips 190X6 dispune de software-ul LightFrame™ Digital Reality şi de un design inedit şi inovator, oferind performanţe absolut revoluţionare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

design-ul şi performanţa contează!

 • Intrare dublă pt. semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrare dublă pt. semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrarea dublă oferă conectori pentru intrare analogică VGA şi digitală DVI.

 • Port USB pentru conexiuni periferice

  Port USB pentru conexiuni periferice

  Universal Serial Bus sau USB este un protocol standard pentru conectarea calculatorului şi a perifericelor. Datorită vitezei de transfer mari şi costurilor mici, USB-ul a devenit cea mai uzuală metodă de conectare a dispozitivelor periferice la calculator. Un port USB 2.0 situat pe monitor asigură o conectare uşoară, la viteză mare, a oricărui dispozitiv USB. (Posibilitatea de utilizare a standardului USB 2.0 este dependentă de configuraţia calculatorului; dacă este conectat la un calculator care acceptă USB 2.0, monitorul este compatibil USB 2.0)

 • LightFrame™ DR maximizează experienţa dvs. vizuală

  LightFrame™ Digital Reality reprezintă o soluţie software şi hardware integrată pentru monitoarele Philips de ultimă generaţie, care oferă utilizatorilor un afişaj de înaltă calitate prin intermediul unor interfeţe hardware sau software rapide.

 • Ecran fără pixeli defecţi, conform standardului ISO 13406-2, Clasa I

  Punctele luminoase şi punctele întunecate reprezintă defecte ale ecranelor LCD. Unii producători consideră aceste defecte ca fiind inevitabile în procesul de fabricaţie a monitoarelor LCD. Nu este şi cazul nostru. Monitoarele Philips sunt fabricate cu toleranţă zero în privinţa defectelor ecranelor LCD şi respectă standardul ISO 13406-2 clasa I, fapt certificat de garanţia Philips PerfectPanel™, valabilă la nivel global, care vă dă dreptul la repararea sau înlocuirea oricărui monitor LCD care prezintă puncte luminoase sau puncte întunecate.

 • Răsp. rapid la Pornire/Oprire, 8 ms: Afişare superbă a textului şi imaginilor

  Timpul de răspuns pentru Pornire-Oprire este perioada necesară pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activă (neagră) la cea inactivă (albă) şi înapoi la cea activă (neagră). Aceasta este măsurată în milisecunde. Mai repede înseamnă mai bine: Un timp de răspuns mai scurt înseamnă tranziţii mai rapide şi, în consecinţă, mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea tranziţiilor de text şi imagini. Timpul de răspuns pentru Pornire-Oprire este o caracteristică foarte importantă pentru afişarea conţinutului profesional precum documente, grafice şi fotografii.

 • Monitor SXGA cu rezoluţie de 1280 x 1024 pentru o imagine mai clară

  Pentru monitoarele grafice, rezoluţia ecranului semnifică numărul de puncte (pixeli) de pe întregul ecran. De exemplu, un ecran de 1280 pe 1024 pixeli poate afişa 1280 de puncte distincte pe fiecare din cele 1024 de linii sau aproximativ 1,3 milioane de pixeli.

 • Designul inovator modern reprezintă un stil de viaţă!

  Un concept de design exclusivist care combină linii netede şi fluide amintind de sculptura modernă de calitate cu materiale ultramoderne şi tente tehnologice pentru a defini un stil de viaţă.

 • Butoane SmartTouch ultramoderne

  Butoanele de control SmartTouch sunt pictograme tactile, inteligente, ultrasensibile, care înlocuiesc butoanele proeminente. Sensibile la cea mai mică atingere, butoanele SmartTouch pot, de exemplu, să pornească monitorul sau să crească luminozitatea şi claritatea imaginii cu LightFrame™. Când sunt activate, pictogramele SmartTouch se aprind pentru a indica faptul că au fost selectate.

 • Bucuraţi-vă de o experienţă de neegalat cu ajutorul boxelor încorporate

  Boxe încorporate în monitor

 • Alimentatorul încorporat elimină adaptoarele de curent electric externe

  Alimentatorul încorporat este un adaptor de curent electric încorporat în dispozitivul de afişare care înlocuieşte adaptorul extern voluminos.

 • Ascultaţi muzică stocată pe echipamente externe, chiar dacă PC-ul este oprit

  Firmware avansat integrat care redă sunetul provenit din surse externe cum ar fi un casetofon/CD/MP3 player portabil chiar dacă nu există semnal video.

 • CableGuide păstrează cablurile în ordine şi spaţiul ordonat

  Un set practic de ghidaje pentru cabluri integrat în partea din spate a monitoarelor Philips care menţine cablurile în ordine, ajutând astfel la păstrarea unui spaţiu ordonat şi bine organizat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa