Monitor LCD

  Imagini superbe pentru profesioniştii exigenţi

  Perfect pentru utilizatorii din domeniile financiar şi de business, cu o gamă variată de caracteristici îmbunătăţite de productivitate, funcţie SmartManage pentru control de la distanţă şi design ergonomic şi ecologic, fără plumb, 190P7 oferă imagini superbe cu la cel mai redus cost total de proprietate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Imagini superbe pentru profesioniştii exigenţi

 • Cel mai mare unghi de vizibilitate, până la 178 de grade

  Unghiul de vizibilitate de maxim 178° asigură condiţii optime de vizionare din orice poziţie.

 • Timp de răspuns rapid GtG de 8 ms: Afişare superbă a imaginilor în mişcare

  Timpul de răspuns GtG reprezintă durata medie necesară pentru ca un pixel să ajungă dintr-o poziţie în alta, adică durata medie de tranziţie între seturi de niveluri de culoare aleatorii. Cu cât mai repede cu atât mai bine: Durata mică de răspuns înseamnă tranziţii mai rapide şi, de aceea, rezultată mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea mişcărilor rapide. Timpul de răspuns GtG este o modalitate importantă de măsurare a calităţii afişării conţinutului multimedia, cum ar fi filmele şi jocurile; timpul de răspuns pentru Pornire/Oprire este o măsură şi mai importantă a afişării conţinutului, cum ar fi documentele, imaginile sau fotografiile.

 • Monitor SXGA cu rezoluţie de 1280 x 1024 pentru o imagine mai clară

  Pentru monitoarele grafice, rezoluţia ecranului semnifică numărul de puncte (pixeli) de pe întregul ecran. De exemplu, un ecran de 1280 pe 1024 pixeli poate afişa 1280 de puncte distincte pe fiecare din cele 1024 de linii sau aproximativ 1,3 milioane de pixeli.

 • Creat pentru Windows Vista

  Monitoarele compatibile Philips Vista sunt concepute pentru a afişa în culori vibrante şi incitante acest sistem de operare Windows nou, solicitant şi sofisticat din punct de vedere vizual, proiectat pentru a vă îmbogăţi experienţa de divertisment, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă ajuta să vă controlaţi activităţile pe computer atât acasă, cât şi la birou; astfel încât vizionarea, căutarea şi organizarea informaţiilor de interes profesional sau personal să se facă rapid eficient şi uşor.

 • Funcţia SmartManage permite administrarea echipamentelor în reţele LAN

  SmartManage este un sistem pentru monitorizarea, controlul şi verificarea stării echipamentelor de afişare, precum şi pentru asistarea de la distanţă a utilizatorilor care întâmpină dificultăţi. Totul într-o reţea de tip LAN.

 • Rotire a ecranului cu 90 de grade şi gestionare eficientă a cablurilor

  Baza Super Ergo permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea inteligentă a cablurilor, reducând "păienjenişul" de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Rotire şi înclinare a ecranului, pentru un unghi de vizionare ideal

  Ecranul dispune de un mecanism încorporat care permite înclinarea şi rotirea înainte şi înapoi.

 • Luminozitatea este ajustată automat, în funcţie de luminozitatea ambientală

  SmartBright este o caracteristică inovatoare implementată de Philips, care implică un senzor incorporat pentru ajustarea setărilor de afişare. Astfel, veţi beneficia de o experienţă de vizionare perfectă, un consum de energie redus şi o durată de viaţă prelungită a monitorului, eliminând totodată oboseala ochilor rezultată din contrastul între ecranul luminos şi camera întunecată, sau ecranul prea întunecat şi camera luminoasă. Toate acestea, fără a vă mai deranja să reglaţi manual luminozitatea ecranului, atunci când condiţiile de iluminare din cameră se modifică.

 • Ajustare simplă a setărilor cu ajutorul tehnologiei Philips SmartControl

  Software PC pentru setări de afişare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opţiuni pentru reglarea setărilor afişajului. Fie navigaţi prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaţi software-ul Philips SmartControl pentru a regla uşor diferitele setări pentru afişaj într-un mod familiar.

 • DVI dual pentru suport îmbunătăţit pentru intrarea de la mai multe surse PC

  Acum aveţi posibilitatea de a comuta între mai multe surse de semnal PC, care pot fi afişate pe un singur afişaj. Nu veţi mai avea nevoie de un monitor pentru fiecare PC. Intrarea DVI duală este utilă în special pentru aplicaţii profesionale. O tastă rapidă comută între intrările de la calculatoarele disponibile, fără a fi necesară schimbarea cablurilor.

 • Soluţie integrată USB 2.0 de mare viteză pentru conexiuni rapide

  USB (Universal Serial Bus) este un protocol standard pentru conectarea calculatoarelor şi a perifericelor. Datorită vitezei de transfer mari şi costurilor mici, USB-ul a devenit cea mai răspândită metodă de conectare a dispozitivelor periferice la calculator. Prin integrarea unei soluţii USB 2.0 într-un monitor, Philips oferă o conexiune USB rapidă şi facilă pentru citirea, scrierea, încărcarea şi transferul programelor, datelor, conţinutului digital media sau fişierelor de muzică între PC-ul dvs. şi unul sau mai multe dispozitive USB.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa