Spot încastrat

  Transformaţi lumina solară în lumină LED

  Alimentate de la soare, spoturile încastrate pentru tavan şi podea Philips myGarden Clover din oţel inoxidabil finisat dispun de un panou solar separat, de mare capacitate şi de LED-uri eficiente, care se îmbină pentru iluminare de durată. Vezi toate beneficiile

 • Transformaţi lumina solară în lumină LED

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myGarden Spot încastrat

Clover, inox, LED 178194716 Caută produse similare

Transformaţi lumina solară în lumină LED

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru modulul şi driverul LED

  Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru modulul şi driverul LED

  Pe lângă garanţia standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul şi driverul LED.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Nu sunt necesare cablurile de alimentare

  Nu sunt necesare cablurile de alimentare

  Instalarea în exterior a lămpii Philips myGarden Solar este fără bătăi de cap, necesitând doar câteva minute pentru a fi plasată în grădină, chiar dacă nu ai mai instalat niciodată o lumină exterioară. Fără bătaia de cap a unor cabluri de alimentare, există multă flexibilitate când vine vorba de plasare, deoarece nu trebuie să fie aproape de o priză.

 • Panou solar separat

  Panou solar separat

  Această lampă Philips myGarden Solar are un panou solar separat conectat cu un cablu inclus.

 • Energie solară

  Energie solară

  Lămpile Philips myGarden Solar sunt concepute pentru a profita la maximum de energia solară, pentru o lumină care durează mai mult. Fără vreun consum electric, te ajută să economiseşti bani la facturile tale de electricitate şi să contribui la bunăstarea mediului.

 • Durata maximă a luminii: 5 ore

  Durata maximă a luminii: 5 ore

  Lămpile Philips myGarden Solar sunt concepute pentru a profita la maximum de energia solară, pentru o lumină care durează mai mult. Atât panoul solar, cât şi LED-urile sunt de cea mai înaltă calitate pentru a maximiza colectarea energiei solare. Timpul de iluminat depinde de cantitatea de energie solară captată de panou. În condiţii meteo propice, lampa are o durată maximă de lumină de 5 ore. În plus, funcţiile de economisire a energie, cum ar fi comutatorul pornit/oprit sau senzorul de mişcare, te ajută să te asigură că indiferent de vreme sau de anotimp, vei putea întotdeauna să iluminezi zonele exterioare.

 • IP67 - rezistent la intemperii

  IP67 - rezistent la intemperii

  Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se verifica rezistenţa la apă. Nivelul de protecţie IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecţie la praf, iar a doua la nivelul de protecţie la apă. Această lampă este proiectată cu IP67: este protejată împotriva scufundării temporare în apă şi este ideală pentru luminarea aleilor şi a căilor de acces auto. Puteţi chiar circula peste aceasta.

 • Funcţie unică zi/noapte

  Funcţie unică zi/noapte

  Mulţumită funcţie zi/noapte, această lampă pentru exterior se aprinde automat atunci când se întunecă. Foloseşte această funcţie unică pentru serile de vară lungi sau din motive de siguranţă.

 • Adecvat pentru montarea pe perete şi pe tavan

  Adecvat pentru montarea pe perete şi pe tavan

  Instalează spotul luminos încastrat ca spot de tavan sau de podea, cum preferi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa