Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/173154716/173154716_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă de perete

  Bucuraţi-vă de o grădină frumoasă cu lumină

  Lampa de perete cilindrică Philips myGarden Calgary cu aspect de oţel inoxidabil lustruit oferă o notă perfectă grădinii tale. Senzorul de mişcare şi lumina de înaltă calitate oferă lumină albă din abundenţă acolo unde este necesară. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myGarden Lampă de perete

Calgary, inox, LED 173154716 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de o grădină frumoasă cu lumină

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • IP44 - rezistent la intemperii

  IP44 - rezistent la intemperii

  Această lampă Philips pentru exterior este concepută special pentru medii exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se asigura rezistenţa la apă. Nivelul IP este descris prin două cifre: prima cifră se referă la nivelul de protecţie împotriva prafului, a doua la nivelul de protecţie împotriva apei. Această lampă pentru exterior este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă. Acest produs este cel mai utilizat şi este ideal pentru utilizare în exterior.

 • Senzor de mişcare, pentru confort şi siguranţă

  Senzor de mişcare, pentru confort şi siguranţă

  Un senzor de mişcare este inclus pentru a vă întâmpina când vă întoarceţi acasă sau a vă anunţa când vine cineva.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa