Spot încastrat

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/173064716/173064716_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Spot încastrat

  Iluminaţi-vă grădina noaptea

  Spotul solid încastrat Philips myGarden Moss cu LED, din oţel inoxidabil marchează poteci şi alei, fără a schimba aspectul grădinii. Materialele de primă clasă şi LED-urile Philips de calitate ridicată nu necesită aproape deloc îngrijire, odată ce sunt instalate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myGarden Spot încastrat

Moss, inox, LED 173064716 Caută produse similare

Iluminaţi-vă grădina noaptea

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru modulul şi driverul LED

  Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru modulul şi driverul LED

  Pe lângă garanţia standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul şi driverul LED.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-te să economisesti bani la facturile de energie şi să contribui la protejarea mediului.

 • IP67 - rezistent la intemperii

  IP67 - rezistent la intemperii

  Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se verifica rezistenţa la apă. Nivelul de protecţie IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecţie la praf, iar a doua la nivelul de protecţie la apă. Această lampă este proiectată cu IP67: este protejată împotriva scufundării temporare în apă şi este ideală pentru luminarea aleilor şi a căilor de acces auto. Puteţi chiar circula peste aceasta.

 • Durată de viaţă îndelungată de până la 15 ani

  Durată de viaţă îndelungată de până la 15 ani

  O sursă de lumină în care poţi avea încredere. LED-urile integrate utilizate în acest corp de iluminat Philips vor dura până la 15.000 de ore (care echivalează cu 15 ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puţin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să te gândeşti că nu va trebui să te preocupe întreţinerea sau înlocuirea becului în timp ce te bucuri de ambianţa perfectă în locuinţa ta.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa