Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172654716/172654716_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Spot luminos încastrat

  Iluminaţi-vă grădina noaptea

  Definiţi limitele spaţiului dvs. exterior cu acest spot solid încastrat în sol Philips myGarden. Acesta este confecţionat din aluminiu de înaltă calitate. Acesta răspândeşte o lumină albă, caldă şi intensă cu LED-uri şi este ideal pentru alei şi căi de acces auto. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myGarden Spot luminos încastrat

Geo, inox, LED 172654716 Caută produse similare

Iluminaţi-vă grădina noaptea

 • LED de putere mare

  LED de putere mare

  Modulul LED al acestei lămpi este o soluţie dezvoltată în mod unic de Philips, care combină 3 LED-uri într-o carcasă din materiale sintetice şi aluminiu. Această tehnică permite o lumină optimă şi o culoare 100 % uniformă a luminii.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Lumină puternică

  Lumină puternică

  Această lampă de exterior oferă o lumină albă, caldă şi puternică. Un fascicul luminos care să vă lumineze grădina sau terasa.

 • IP67 - rezistent la intemperii

  IP67 - rezistent la intemperii

  Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se verifica rezistenţa la apă. Nivelul de protecţie IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecţie la praf, iar a doua la nivelul de protecţie la apă. Această lampă este proiectată cu IP67: este protejată împotriva scufundării temporare în apă şi este ideală pentru luminarea aleilor şi a căilor de acces auto. Puteţi chiar circula peste aceasta.

 • Iluminat decorativ de exterior

  Lumina exterioară poate îmbunătăţi aspectul grădinii sau spaţiului exterior, iluminând caracteristici care atrag privirea, luminând alei cu stil sau creând ambianţa perfectă pentru acele seri memorabile cu prietenii şi familia. De aceea Philips a creat myGarden, o gamă de corpuri de iluminat pentru exterior, frumoase, decorative, şic şi funcţionale pentru a vă ajuta să valorificaţi la maxim spaţiul exterior în stilul dvs. propriu.

 • Alegeţi stilul contemporan

  Proiectată în Europa, această lampă are o semnătură unică a designului pentru a vă ajuta să creaţi aspectul spaţiului exterior în stilul contemporan.

 • Alegeţi spoturile încastrate în sol pentru exterior

  Valorificaţi la maxim spaţiul exterior cu acest spot încastrat în sol, perfect pentru a lumina un perete sau un copac sau pentru a pune în evidenţă aleile.

 • Aluminiu de înaltă calitate şi materiale sintetice de calitate superioară

  Această lampă Philips este destinată special spaţiilor exterioare. Este rezistentă la uzură şi concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate turnat prin presiune şi materiale sintetice de calitate superioară.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa