Spot luminos încastrat

  Iluminaţi-vă grădina noaptea

  Creaţi un drum de lumină de-a lungul căii de acces sau aleii dvs. cu acest spot încastrat în sol Philips myGarden, confecţionat din oţel inoxidabil. Acesta răspândeşte o lumină caldă, albă, economică şi are robusteţea unei pietre, puteţi chiar să treceţi cu maşina peste el. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myGarden Spot luminos încastrat

Timber, inox 170744716 Caută produse similare

Iluminaţi-vă grădina noaptea

 • Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Becurile de înaltă calitate Philips sunt incluse în cutie pentru a se obţine cel mai bun efect de iluminat.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • IP67 - rezistent la intemperii

  IP67 - rezistent la intemperii

  Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se verifica rezistenţa la apă. Nivelul de protecţie IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecţie la praf, iar a doua la nivelul de protecţie la apă. Această lampă este proiectată cu IP67: este protejată împotriva scufundării temporare în apă şi este ideală pentru luminarea aleilor şi a căilor de acces auto. Puteţi chiar circula peste aceasta.

 • Iluminat decorativ de exterior

  Lumina exterioară poate îmbunătăţi aspectul grădinii sau spaţiului exterior, iluminând caracteristici care atrag privirea, luminând alei cu stil sau creând ambianţa perfectă pentru acele seri memorabile cu prietenii şi familia. De aceea Philips a creat myGarden, o gamă de corpuri de iluminat pentru exterior, frumoase, decorative, şic şi funcţionale pentru a vă ajuta să valorificaţi la maxim spaţiul exterior în stilul dvs. propriu.

 • Alegeţi stilul contemporan

  Proiectată în Europa, această lampă are o semnătură unică a designului pentru a vă ajuta să creaţi aspectul spaţiului exterior în stilul contemporan.

 • Alegeţi spoturile încastrate în sol pentru exterior

  Valorificaţi la maxim spaţiul exterior cu acest spot încastrat în sol, perfect pentru a lumina un perete sau un copac sau pentru a pune în evidenţă aleile.

 • Oţel inoxidabil de înaltă calitate şi sticlă adevărată

  Această lampă Philips este destinată special spaţiilor exterioare. Este rezistentă la uzură şi concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din oţel inoxidabil şi sticlă adevărată.

 • Lumină puternică

  Această lampă de exterior oferă o lumină albă, caldă şi puternică. Un fascicul luminos care să vă lumineze grădina sau terasa.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa