Lampă de perete

  Lampă de perete

  Saving in style

  Această lampă elegantă pentru exterior, de culoarea antracitului, cu montare pe perete şi pe tavan, confecţionată din aluminiu turnat sub presiune, oferă o strălucire decorativă indirectă a luminii. Un mod inteligent de a economisi energia cu stil. Creaţi-vă propriul spaţiu exterior, cu o iluminare deosebită, indiferent de poziţionare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ecomoods Lampă de perete

Flowerbed, antracit 169139316 Caută produse similare

Saving in style

Conectaţi-vă la natură şi bucuraţi-vă de viaţa în aer liber

 • Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Bec Philips inclus cu o durată de viaţă extra-lungă a lămpii, de până la 20.000 de ore.

 • Lumină albă caldă şi primitoare

  Lumină albă caldă şi primitoare

  Philips outdoor este o gamă de corpuri de iluminat de exterior care creează o lumină caldă şi primitoare splendidă. Temperatura culorii luminii este 2700 Kelvin. Aceasta oferă, de asemenea, lumină din abundenţă pentru vizibilitate clară, astfel încât să poţi utiliza spaţiul exterior oricum doreşti după programul de lucru şi să te relaxezi în siguranţă toată noaptea.

 • Adecvat pentru montarea pe perete şi pe tavan

  Adecvat pentru montarea pe perete şi pe tavan

  Puteţi instala această lampă atât pe perete cât şi pe tavan, exact aşa cum doriţi.

 • Instalare simplă

  Instalare simplă

  Instalarea unui corp de iluminat poate fi uneori dificilă, dar la această lampă de exterior Philips poţi fi sigur că am acordat atenţie deosebită facilitării şi simplificării acestui aspect pentru tine. Acest articol este livrat cu o cheie Torx pentru utilizare în timpul instalării.

 • Economie de până la 80% din energie

  Economie de până la 80% din energie

  Philips outdoor este o gamă de produse de iluminat exterior la preţ accesibil, pentru grădină, care combină un design contemporan cu cea mai nouă tehnologie eficientă energetic. Aceasta economiseşte până la 80 % din energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale. Rezultatul este bun atât pentru planetă, cât şi pentru banii care rămân în buzunarul tău, an de an.

 • Atenţie la detalii, fabricate cu materiale premium şi elegante.

  Atenţie la detalii, fabricate cu materiale premium şi elegante.

  Fiecare piesă este fabricată din componente de înaltă calitate şi materiale rezistente la uzură, precum aluminiu turnat sub presiune şi oţel inoxidabil.

 • IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

  IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

  Protecţia IP44 înseamnă că este proiectat pentru utilizare în exterior, astfel încât poţi fi sigur că lămpile de exterior îţi vor înveseli grădina indiferent dacă plouă, este cer senin sau ninge.

 • Direcţionaţi iluminarea cu strălucirea decorativă indirectă a luminii

  Această lumină de exterior asigură foarte multă lumină de înaltă calitate pentru iluminatul general, precum şi lumină decorativă indirectă.

 • Design contemporan elegant pentru grădina dvs.

  Designul contemporan Philips este elegant, dar simplu, plăcut atât ziua, cât şi noaptea, fără să pună în umbră grădina sau terasa. Poţi alege dintr-o gamă completă de modele, prin urmare trebuie să existe unul pe gustul tău şi care să concorde cu spaţiul exterior.

 • O gamă completă de aplicaţii disponibile

  Ideale ca iluminare de exterior pentru grădină, terasă, alee sau balcon, lămpile Philips de perete, stâlp, piedestal şi tavan creează o atmosferă confortabilă, relaxantă la apusul soarelui şi oferă, de asemenea, siguranţa de a putea vedea după lăsarea întunericului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa