Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/168519316/168519316_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
    Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

    Piedestal/stâlp

    Light up your outdoor life

    Faceţi o subtilă demonstraţie, prin amplasarea acestui piedestal de iluminat Ledino, de culoarea antracitului, de-a lungul unei alei sau în jurul unui spaţiu. Capul curbat direcţionează în jos un fascicul de lumină cu LED-uri şi, graţie funcţiei de reglare a luminozităţii, puteţi pregăti un decor deosebit pentru o cină plăcută. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ledino Piedestal/stâlp

Serene, antracit, LED 168519316 Caută produse similare

Light up your outdoor life

iluminare modernă pentru exterior

  • Lumină direcţionată pentru iluminarea aleilor şi teraselor

    Lumină direcţionată pentru iluminarea aleilor şi teraselor

    Cu un unghi al fasciculului de 40°, aceste lumini de exterior sunt ideale pentru iluminarea aleilor, a intrărilor etc. datorită fasciculelor puternice de lumină.

  • Materialele elegante şi rezistente

    Materialele elegante şi rezistente

    Iluminatul pentru exterior de la Ledino utilizează materiale de înaltă calitate şi rezistente - aluminiu, oţel inoxidabil - perfect potrivite să reziste ani de zile păstrându-şi frumuseţea.

  • Durată de utilizare extrem de lungă

    Durată de utilizare extrem de lungă

    O sursă de lumină în care puteţi avea încredere. Corpurile de iluminat Philips LED oferă o durată de viaţă extrem de lungă de minim 20.000 de ore (care echivalează cu 20 de ani, pe baza unei utilizări medii de 3 ore / zi cu un număr de cel puţin 13.000 cicluri de pornire/oprire). Cu corpurile de iluminat Philips LED nu va trebui să vă mai preocupaţi de întreţinerea sau înlocuirea lămpii în timp ce vă bucuraţi de ambianţa perfectă în locuinţa dvs.

  • Performanţă excelentă la temperaturi scăzute

    Performanţă excelentă la temperaturi scăzute

    LED-urile de putere mare de la Philips oferă performanţe la temperaturi joase, adică nu au scintilaţii şi se aprind imediat, astfel încât să beneficiaţi întotdeauna de cea mai bună calitate a luminii.

  • LED de putere mare

    LED de putere mare

    Iluminatul pentru exterior Ledino de la Philips utilizează cea mai modernă tehnologie cu LED-uri. Aceasta oferă putere mare de iluminare şi calitate superioară a luminii cu o durată de viaţă foarte mare.

  • IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

    IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

    Protecţia IP44 înseamnă că această lumină este concepută pentru utilizare în exterior, astfel încât puteţi fi sigur că iluminarea pentru exterior Philips Ledino vă va înveseli grădina indiferent dacă plouă, este cer senin sau ninge. Mai mult, utilizează cea mai bună tehnologie cu LED-uri de mare putere Philips din clasa sa, care este foarte uşor de întreţinut şi, în plus, este extrem de durabilă.

  • Economie de energie de până la 80%

    Economie de energie de până la 80%

    Tehnologia de iluminare cu LED-uri utilizată în corpurile de iluminat Philips este foarte eficientă din punct de vedere energetic (modulul de 7,5 W produce 350 lumeni). Ca urmare, fiecare corp de iluminare economiseşte energie, ajutând consumatorii să economisească bani cu facturile la electricitate şi să contribuie la protecţia mediului. Pentru iluminarea casei eficientă energetic şi care oferă lumină excelentă într-o gamă de modele contemporane, căutaţi produsele LED Philips.

  • Gamă completă de aplicaţii

    Iluminatul pentru exterior de la Philips Ledino oferă mai multe aplicaţii pentru a acoperi necesităţi de iluminare numeroase: montate pe perete, cu piedestal, spoturi încastrate în sol, spoturi încastrate.

  • Iluminare de exterior modernă

    Iluminat pentru exterior impresionant, îndrăzneţ şi minimalist de la Philips. Stilul modern şi elegant al Ledino de exterior este modul perfect de a ilumina grădinile, aleile şi spaţiile exterioare.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa