myGarden Lampă de perete

Stock, cu infraroşu, antracit, LED 164659316 Caută produse similare
 • Întotdeauna lumină când ajungeţi acasă

  Lampă de perete

  16465/93/16 Caută produse similare

  Lampa de perete pentru exterior Philips Stock cu LED, de culoare gri-antracit este fabricată din aluminiu rezistent turnat prin presiune şi este prevăzută cu un senzor de mişcare pentru siguranţa personală. Designul de semi-felinar maximizează distribuţia luminii pentru a oferi din belşug lumină albă caldă şi difuză. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Întotdeauna lumină când ajungeţi acasă

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • IP44 - rezistent la intemperii

  IP44 - rezistent la intemperii

  Această lampă Philips pentru exterior este concepută special pentru medii exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se asigura rezistenţa la apă. Nivelul IP este descris prin două cifre: prima cifră se referă la nivelul de protecţie împotriva prafului, a doua la nivelul de protecţie împotriva apei. Această lampă pentru exterior este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă. Acest produs este cel mai utilizat şi este ideal pentru utilizare în exterior.

 • Durată de viaţă îndelungată de până la 25 de ani

  Durată de viaţă îndelungată de până la 25 de ani

  O sursă de lumină în care poţi avea încredere. LED-ul care însoţeşte această lampă Philips va dura până la 25.000 de ore (care echivalează cu 25 de ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puţin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să te gândeşti că nu va trebui să te preocupe întreţinerea sau înlocuirea becului în timp ce te bucuri de ambianţa perfectă din locuinţa ta.

 • Senzor de mişcare, pentru confort şi siguranţă

  Senzor de mişcare, pentru confort şi siguranţă

  Un senzor de mişcare este inclus pentru a vă întâmpina când vă întoarceţi acasă sau a vă anunţa când vine cineva.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa