Piedestal/stâlp

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/164144716/164144716_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Piedestal/stâlp

  Bucuraţi-vă de o grădină frumoasă

  Faceţi din ocaziile speciale momente memorabile, cu acest superb piedestal de iluminat Philips myGarden, confecţionat din oţel inoxidabil. Acesta are un aspect elegant şi răspândeşte o lumină caldă, albă, economică. Alegeţi soluţia de iluminare pentru exterior minimalistă şi uimitoare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myGarden Piedestal/stâlp

Veranda, inox 164144716 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de o grădină frumoasă

 • Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Becurile eficiente energetic, de înaltă calitate Philips EcoLamp sunt incluse în cutie pentru a se obţine cel mai bun efect de iluminat.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Rezistentă la intemperii

  Rezistentă la intemperii

  Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede şi a fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistenţa ei la apă. Nivelul de protecţie IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecţie la praf, iar a doua la nivelul de protecţie la apă. Această lampă este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă, acest produs este cel mai utilizat şi este ideal pentru utilizare generală la exterior.

 • Iluminat decorativ de exterior

  Lumina exterioară poate îmbunătăţi aspectul grădinii sau spaţiului exterior, iluminând caracteristici care atrag privirea, luminând alei cu stil sau creând ambianţa perfectă pentru acele seri memorabile cu prietenii şi familia. De aceea Philips a creat myGarden, o gamă de corpuri de iluminat pentru exterior, frumoase, decorative, şic şi funcţionale pentru a vă ajuta să valorificaţi la maxim spaţiul exterior în stilul dvs. propriu.

 • Alegeţi stilul contemporan

  Proiectată în Europa, această lampă are o semnătură unică a designului pentru a vă ajuta să creaţi aspectul spaţiului exterior în stilul contemporan.

 • Alegeţi piedestalele de iluminat pentru exterior

  Valorificaţi spaţiul exterior cu acest piedestal de iluminat, perfect pentru iluminarea grădinii dvs, a marginii terasei sau a pune în valoare aleile şi căile de acces auto.

 • Oţel inoxidabil de calitate înaltă şi materiale sintetice de calitate superioară

  Această lampă Philips este destinată special spaţiilor exterioare. Este rezistentă la uzură şi concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din oţel inoxidabil şi materiale sintetice de calitate superioară.

 • Lumină puternică

  Această lampă de exterior oferă o lumină albă, caldă şi puternică. Un fascicul luminos care să vă lumineze grădina sau terasa.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa