myGarden Lampă de perete

Bamboo, inox 163404716 Caută produse similare
 • Saving in style

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/163404716/163404716_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă de perete

  16340/47/16 Caută produse similare

  Această lampă de perete elegantă pentru exterior, cu senzor de mişcare, confecţionată din oţel inoxidabil oferă lumină caldă, economică pentru intrarea dvs. Între timp, dvs. vă puteţi continua activităţile în grădină. Lăsaţi-vă inspiraţi de întrunirile plăcute în aer liber. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Saving in style

 • Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Bec Philips inclus cu o durată de viaţă extra-lungă a lămpii, de până la 20.000 de ore.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Lumină primitoare şi liniştitoare

  Lumină primitoare şi liniştitoare

  Senzorul de mişcare comută automat când veniţi acasă şi vă informează când soseşte cineva.

 • Lumină albă caldă şi primitoare

  Lumină albă caldă şi primitoare

  Philips Ecomoods pentru exterior este o gamă de lămpi de exterior care creează o lumină caldă şi primitoare splendidă. Temperatura culorii luminii este 2700 Kelvin. Aceasta oferă, de asemenea, multă lumină pentru vizibilitate clară, astfel încât să puteţi utiliza spaţiul exterior după programul de lucru şi să vă relaxaţi ştiind că va fi sigur toată noaptea.

 • Atenţie la detalii, fabricate cu materiale premium şi elegante.

  Atenţie la detalii, fabricate cu materiale premium şi elegante.

  Fiecare piesă este fabricată din componente de înaltă calitate şi materiale rezistente la uzură, precum aluminiu turnat sub presiune şi oţel inoxidabil.

 • IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

  IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

  Protecţia IP44 înseamnă că este proiectat pentru utilizare în exterior, astfel încât puteţi fi sigur că lămpile pentru exterior Ecomoods vă vor înveseli grădina indiferent dacă plouă, este cer senin sau ninge.

 • Oţel inoxidabil de înaltă calitate

  Această lampă Philips este fabricată special pentru spaţiile exterioare. Este rezistentă la uzură şi concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din oţel inoxidabil de calitate superioară.

 • Design contemporan elegant pentru grădina dvs.

  Design-ul contemporan al Philips Ecomoods este elegant, dar simplu, plăcut atât ziua, cât şi noaptea fără să pună în umbră grădina sau terasa. Puteţi alege dintr-o gamă completă de modele, prin urmare trebuie să existe unul care să se potrivească cu spaţiul exterior şi gustul dvs.

 • O gamă completă de aplicaţii disponibile

  Ideale pentru iluminarea de exterior pentru grădină, terasă, alee sau balcon, lămpile pentru perete, stâlp, piedestal şi tavan Ecomoods pentru exterior de la Philips creează o atmosferă confortabilă, relaxantă la apusul soarelui şi oferă, de asemenea, siguranţa de a putea vedea după lăsarea întunericului.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa