Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/153813016/153813016_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă de perete

  Bucuraţi-vă de o grădină frumoasă

  Creaţi un punct focal încântător pentru intrarea dvs. cu această lampă neagră de perete cu lumina orientată în jos din gama Philips myGarden. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate şi răspândeşte o lumină caldă, albă, economică. Tot ceea ce aveţi de făcut este să vă bucuraţi de grădina dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myGarden Lampă de perete

Creek, negru 153813016 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de o grădină frumoasă

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Rezistentă la intemperii

  Rezistentă la intemperii

  Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede şi a fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistenţa ei la apă. Nivelul de protecţie IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecţie la praf, iar a doua la nivelul de protecţie la apă. Această lampă este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă, acest produs este cel mai utilizat şi este ideal pentru utilizare generală la exterior.

 • Iluminat decorativ de exterior

  Lumina exterioară poate îmbunătăţi aspectul grădinii sau spaţiului exterior, iluminând caracteristici care atrag privirea, luminând alei cu stil sau creând ambianţa perfectă pentru acele seri memorabile cu prietenii şi familia. De aceea Philips a creat myGarden, o gamă de corpuri de iluminat pentru exterior, frumoase, decorative, şic şi funcţionale pentru a vă ajuta să valorificaţi la maxim spaţiul exterior în stilul dvs. propriu.

 • Alegeţi stilul Heritage

  Proiectată în Europa, această lampă are o semnătură unică a designului pentru a vă ajuta să creaţi aspectul spaţiului exterior în stilul Heritage.

 • Alegeţi lămpile de perete pentru exterior

  Valorificaţi la maxim spaţiul exterior cu această lampă de perete, perfectă pentru montaj în apropierea uşii de la intrare sau pe pereţii terasei.

 • Aluminiu de înaltă calitate şi materiale sintetice de calitate superioară

  Această lampă Philips este destinată special spaţiilor exterioare. Este rezistentă la uzură şi concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate turnat prin presiune şi materiale sintetice de calitate superioară.

 • Lumină puternică

  Această lampă de exterior oferă o lumină albă, caldă şi puternică. Un fascicul luminos care să vă lumineze grădina sau terasa.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa