BlueVision Moto

  Faruri de motocicletă

  Călătoreşte cu stil

  Descoperă Philips BlueVision Moto cu efectul xenon albastru desăvârşit. Tehnologia Philips de ultimă generaţie, Gradient Coating™, creează un efect xenon elegant în far şi produce o lumină strălucitoare, albă, puternică de 3 700 K pe drum. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

BlueVision Moto Faruri de motocicletă

Tip de lampă: H7, Pachet de: 1, 12 V, 55 W 12972BVUBW Caută produse similare

Călătoreşte cu stil

Efect desăvârşit xenon

 • Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Sticla de cuarţ UV este mai puternică decât sticla călită şi extrem de rezistentă la temperaturi extreme şi vibraţii, ceea ce elimină riscul de explozie. Lămpile din sticlă de cuarţ de la Philips (filament 2 650º C şi sticlă 800º C) pot rezista şocurilor termice severe. Având capacitatea de presiune crescută în interiorul lămpii, sticla de cuarţ UV poate produce o lumină mai puternică.

 • Lampă cu utilizare legală pe drum, complet omologată

  Lampă cu utilizare legală pe drum, complet omologată

  Becurile Philips BlueVision Moto sunt complet omologate pentru utilizare legală şi în siguranţă pe drum.

 • Respectă standardele ridicate de calitate ale omologării ECE

  Philips Automotive se dedică furnizării celor mai bune produse şi servicii din clasă de pe piaţa Producătorilor de Echipamente Originale, precum şi de pe piaţa pieselor de schimb. Produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate şi testate la cele mai ridicate sarcini, pentru a maximiza siguranţa şi confortul la volan pentru clienţii noştri. Întreaga noastră producţie este meticulos testată, controlată şi certificată (ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000) la cele mai înalte cerinţe ECE.

 • Philips este alegerea producătorilor importanţi de motociclete.

  De 100 de ani, Philips se află în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu iluminare de la Philips.

 • Efect xenon albastru elegant în far

  Philips BlueVision Moto a fost conceput pentru piloţii care doresc un efect elegant în faruri. Graţie tehnologiei unice Gradient Coating™, utilizate pentru becurile noastre de motociclete, acestea au un efect Xenon albastru neegalat de alte faruri cu halogen.

 • Lumină albă, strălucitoare de 4 000 K pe drum

  Cu o lumină albă unică de 4 000 K, lămpile BlueVision Moto oferă atât o vizibilitate mai bună pe drum, cât şi un efect unic în grupurile optice, care te scoate din anonimat faţă de majoritatea celorlalţi piloţi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa