CityVision Moto

Faruri de motocicletă

  CityVision Moto

  Faruri de motocicletă

  Simţiţi-vă în siguranţă, călătoriţi în siguranţă

  Pentru siguranţă şi vizibilitate sporite în traficul urban, Philips a conceput lămpile CityVision Moto cu o vizibilitate cu 40 % mai mare, pentru a vedea mai departe. În acelaşi timp, becurile CityVision Moto proiectează în far un efect portocaliu distinctiv, ce captează atenţia. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

NOU

CityVision Moto Faruri de motocicletă

Tip de lampă: HS1, Pachet de: 1, 12 V, 35/35 W 12636CTVBW Caută produse similare

Simţiţi-vă în siguranţă, călătoriţi în siguranţă

Vizibilitate cu 40 % mai bună

 • Efect portocaliu distinctiv în far

  Efect portocaliu distinctiv în far

  Farurile Philips CityVision Moto au fost special dezvoltate pentru piloţii din mediul urban. Graţie efectului portocaliu distinctiv, becurile pentru motociclete Philips atrag atenţia şoferilor şi garantează o recunoaştere timpurie a pilotului.

 • Concepute pentru piloţii din medii urbane

  Concepute pentru piloţii din medii urbane

  Farurile Philips CityVision Moto sunt special concepute pentru a mări siguranţa piloţilor în mediul urban. Efectul portocaliu care atrage atenţia, cât şi randamentul de iluminare cu 40% mai bun, permit o experienţă de pilotare mai sigură în trafic şi participă activ la reducerea accidentelor.

 • Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Sticla de cuarţ UV este mai puternică decât sticla călită şi extrem de rezistentă la temperaturi extreme şi vibraţii, ceea ce elimină riscul de explozie. Lămpile din sticlă de cuarţ de la Philips (filament 2 650º C şi sticlă 800º C) pot rezista şocurilor termice severe. Având capacitatea de presiune crescută în interiorul lămpii, sticla de cuarţ UV poate produce o lumină mai puternică.

 • Philips este alegerea marilor producători de motociclete.

  Timp de 100 de ani, Philips s-a aflat în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu iluminare de la Philips.

 • Respectă standardele ridicate de calitate ale omologării ECE

  WeatherVision respectă toate reglementările ECE pentru utilizarea pe drumurile publice.

 • Cu 40 % mai multă vizibilitate pe drum

  Oferind cu 40% mai multă vizibilitate pe drum, farurile Philips CityVision Moto participă activ la creşterea siguranţei pilotului. Datorită vizibilităţii mai bune pe drum, lămpile de motocicletă Philips permit o recunoaştere îmbunătăţită a obstacolelor şi evitarea accidentelor.

 • Rezistent la vibraţii de până la 15 G

  Lămpile Philips CityVision Moto sunt concepute cu o tehnologie de ultimă generaţie pentru a rezista la vibraţii de până la 15 G şi pentru a dura mai mult. Aceste becuri de motociclete sunt montate cu un filament dublu extrem de rezistent, pentru a face faţă unei game largi de vibraţii, inclusiv unor şocuri fizice.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa