CityVision Moto

Faruri de motocicletă

  CityVision Moto

  Faruri de motocicletă

  Simţiţi-vă în siguranţă, călătoriţi în siguranţă

  Pentru o siguranţă şi o vizibilitate îmbunătăţite în traficul urban, Philips a conceput lămpile CityVision Moto cu un efect portocaliu distinctiv, care atrage atenţia, pentru ca farul să poată fi văzut. De asemenea, becurile CityVision Moto produc cu 40% mai multă vizibilitate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

CityVision Moto Faruri de motocicletă

Tip de lampă: HS1, Pachet de: 1, 12 V, 35/35 W 12636CTVBW Caută produse similare

Simţiţi-vă în siguranţă, călătoriţi în siguranţă

Vedeţi şi fiţi văzut

 • Efect portocaliu distinctiv în far

  Efect portocaliu distinctiv în far

  Farurile Philips CityVision Moto au fost special dezvoltate pentru piloţii din mediul urban. Graţie efectului portocaliu distinctiv, becurile pentru motociclete Philips atrag atenţia şoferilor şi garantează o recunoaştere timpurie a pilotului.

 • Concepute pentru piloţii din medii urbane

  Concepute pentru piloţii din medii urbane

  Farurile Philips CityVision Moto sunt special concepute pentru a mări siguranţa piloţilor în mediul urban. Efectul portocaliu care atrage atenţia, cât şi randamentul de iluminare cu 40% mai bun, permit o experienţă de pilotare mai sigură în trafic şi participă activ la reducerea accidentelor.

 • Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Sticla de cuarţ UV este mai puternică decât sticla călită şi extrem de rezistentă la temperaturi extreme şi vibraţii, ceea ce elimină riscul de explozie. Lămpile din sticlă de cuarţ de la Philips (filament 2 650º C şi sticlă 800º C) pot rezista şocurilor termice severe. Având capacitatea de presiune crescută în interiorul lămpii, sticla de cuarţ UV poate produce o lumină mai puternică.

 • Vizibilitate cu 40% mai bună

  Oferind cu 40% mai multă vizibilitate pe drum, farurile Philips CityVision Moto participă activ la creşterea siguranţei pilotului. Datorită vizibilităţii mai bune pe drum, lămpile de motocicletă Philips permit o recunoaştere îmbunătăţită a obstacolelor şi evitarea accidentelor.

 • Rezistenţă la vibraţii de până la 10 G

  Lămpile Philips CityVision Moto sunt concepute cu o tehnologie de ultimă generaţie, pentru a rezista la vibraţii de până la 10 G şi pentru o durată mai mare de utilizare. Aceste becuri de motociclete sunt montate cu un filament extrem de rezistent, cu bobină dublă, pentru a face faţă unei game largi de vibraţii, inclusiv şocurilor fizice.

 • Respectă standardele ridicate de calitate ale omologării ECE

  Philips Automotive se dedică furnizării celor mai bune produse şi servicii din clasă de pe piaţa Producătorilor de Echipamente Originale, precum şi de pe piaţa pieselor de schimb. Produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate şi testate la cele mai ridicate sarcini, pentru a maximiza siguranţa şi confortul la volan pentru clienţii noştri. Întreaga noastră producţie este meticulos testată, controlată şi certificată (ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000) la cele mai înalte cerinţe ECE.

 • Philips este alegerea producătorilor importanţi de motociclete.

  De 100 de ani, Philips se află în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu iluminare de la Philips.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa