X-tremeVision Moto

  Faruri de motocicletă

  Simţiţi-vă în siguranţă, călătoriţi în siguranţă

  Pentru performanţă şi siguranţă maxime, becurile Philips X-tremeVision Moto sunt construite cu o tehnologie de ultimă generaţie, pentru a oferi până la 100% mai multă vizibilitate pentru motocicliştii care trebuie să vadă mai departe. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

X-tremeVision Moto Faruri de motocicletă

Tip de lampă: H4, Pachet de: 1, 12 V, 60/55 W 12342XVBW Caută produse similare

Simţiţi-vă în siguranţă, călătoriţi în siguranţă

Până la 100% mai multă vizibilitate

 • Vizibilitate cu până la 100% mai bună la drum

  Vizibilitate cu până la 100% mai bună la drum

  Datorită geometriei optimizate a filamentului şi utilizării unor compoziţii unice de gaze, farurile X-tremeVision Moto asigură o vizibilitate cu până la 100% mai bună.

 • Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Sticla de cuarţ UV este mai puternică decât sticla călită şi extrem de rezistentă la temperaturi extreme şi vibraţii, ceea ce elimină riscul de explozie. Lămpile din sticlă de cuarţ de la Philips (filament 2 650º C şi sticlă 800º C) pot rezista şocurilor termice severe. Având capacitatea de presiune crescută în interiorul lămpii, sticla de cuarţ UV poate produce o lumină mai puternică.

 • Respectă standardele ridicate de calitate ale omologării ECE

  Philips Automotive se dedică furnizării celor mai bune produse şi servicii din clasă de pe piaţa Producătorilor de Echipamente Originale, precum şi de pe piaţa pieselor de schimb. Produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate şi testate la cele mai ridicate sarcini, pentru a maximiza siguranţa şi confortul la volan pentru clienţii noştri. Întreaga noastră producţie este meticulos testată, controlată şi certificată (ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000) la cele mai înalte cerinţe ECE.

 • Philips este alegerea producătorilor importanţi de motociclete.

  De 100 de ani, Philips se află în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu iluminare de la Philips.

 • Design unic al filamentului şi geometrie optimizată

  Graţie designului îmbunătăţit al filamentului, unor amestecuri specifice de gaz şi geometriei optimizate, farurile Philips X-tremeVision Moto au o luminozitate şi o durabilitate unice.

 • Durată de viaţă şi durabilitate îmbunătăţite

  "Lămpile Philips X-tremeVision Moto sunt concepute cu o tehnologie de ultimă generaţie, care îmbunătăţeşte durata de viaţă şi durabilitatea. Becurile sunt umplute cu un gaz unic care reduce deteriorarea filamentului lămpilor şi îi măreşte durata de viaţă."

 • Luminozitate maximă pe drum

  Pe baza unui design unic al filamentului şi unei geometrii optimizate, lămpile X-tremeVision Moto sunt proiectate cu cea mai modernă tehnologie, pentru performanţă desăvârşită şi o lumină albă, puternică, acolo unde contează cel mai mult.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa