Lămpi pentru vehicule
Faruri
Tip de lampă: H1 Pachet de: 2+2 bec pentru faruri auto

  WhiteVision

  bec pentru faruri auto

  Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

  Lămpile Philips WhiteVision adaugă un aspect Xenon alb intens farurilor vehiculului tău, pentru o experienţă de condus premium. Graţie luminozităţii crescute, cu lumină semnificativ mai albă, WhiteVision este combinaţia perfectă dintre stil şi siguranţă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

WhiteVision bec pentru faruri auto

Tip de lampă: H1, Pachet de: 2+2, 12 V, 55 W, Stil 12258WHVSM Caută produse similare

Ambalajul cu design nou de la Philips

philips-change-package

Fii sigur ca becul acesta este ceea

ce masina ta are nevoie !

Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

Efect de Xenon alb intens

 • Utilizare 100% legală pe drum, lumină albă intensă 100%

  Utilizare 100% legală pe drum, lumină albă intensă 100%

  WhiteVision este certificată ECE şi este prima lampă cu lumină albă intensă, cu utilizare legală pe drum. Vă oferă o vizibilitate desăvârşită fără a compromite siguranţa prin orbirea vehiculului din faţă.

 • Cu 60% mai multă vizibilitate la drum, pentru a maximiza claritatea

  Cu 60% mai multă vizibilitate la drum, pentru a maximiza claritatea

  Un model de fascicul mai lung, cu 60% mai multă vizibilitate îţi permite să vezi mai clar ceilalţi participanţi la trafic. Îmbunătăţeşte siguranţa, oferindu-ţi mai mult timp să reacţionezi la posibile pericole de pe drumul din faţă.

 • Cea mai bună durată de viaţă din clasa sa pentru mai multă plăcere de conducere

  Cea mai bună durată de viaţă din clasa sa pentru mai multă plăcere de conducere

  Farurile Philips WhiteVision (disponibile în versiuni H1, H3, H4, H7, T4W şi W5W) sunt concepute să dureze. Acestea oferă o durată de viaţă lungă şi fiabilă de 450 de ore*. Aceasta este semnificativ mai ridicată decât în cazul ofertelor concurenţei. Acest lucru are drept rezultat mai puţine înlocuiri şi un raport calitate-preţ mai bun. (*H4 şi H7 au fost testate la tensiunea standard de 13,2 V)

 • Fascicul precis, cu lumină albă intensă

  Fascicul precis, cu lumină albă intensă

  Cu până la 3700 de grade Kelvin şi cu o lumină albă intensă, farurile Philips WhiteVision luminează drumul din faţă cu un fascicul alb precis, care elimină instantaneu întunericul. Fasciculul premium, pentru o experienţă de condus premium.

 • O experienţă de condus premium cu efect Xenon alb intens

  Depăşind performanţa oricăror becuri auto cu lumină albastră de pe piaţă, farurile Philips WhiteVision sunt alegerea potrivită pentru şoferii care doresc să conducă elegant, fără să compromită siguranţa. Dispunând de o înaltă temperatură de culoare şi de un soclu alb elegant, WhiteVision este evoluţia supremă pentru farurile tale. Tehnologia de acoperire de a 3-a generaţie patentată de la Philips este o capodoperă revoluţionară care transformă WhiteVision în primul far cu o lumină cu adevărat albă.

 • Contrast mai mare pentru vizibilitate îmbunătăţită şi conducere mai sigură

  Cantitatea mare de lumină albă şi o culoare a temperaturii de 3.700 Kelvin înseamnă că farurile tale evidenţiază mai bine marcajele şi semnele de circulaţie. Lumina mai albă te menţine alert pe timpul nopţii, astfel încât să te poţi bucura de o experienţă de condus mai confortabilă.

 • Efect Xenon alb pentru un aspect de ultimă generaţie a farurilor vehiculului dvs.

  Indiferent de optica reflectorului sau a proiectorului, WhiteVision oferă farurilor vehiculului dvs. aspectul premium de ultimă generaţie.

 • Philips este alegerea producătorilor importanţi de autoturisme

  De 100 de ani, Philips se află în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu iluminare de la Philips.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa