Lămpi pentru vehicule
Faruri
Tip de lampă: H1 Pachet de: 1 12 V, 55 W Faruri

  WhiteVision

  bec pentru faruri auto

  Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

  Lămpile Philips WhiteVision adaugă un aspect Xenon alb intens farurilor vehiculului dvs. pentru o experienţă de condus premium pe timp de noapte. Graţie luminozităţii crescute, cu lumină cu 40% mai albă, WhiteVision este combinaţia perfectă între stil şi siguranţă. Vezi toate beneficiile

 • Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

WhiteVision bec pentru faruri auto

Tip de lampă: H1, Pachet de: 1, 12 V, 55 W, Stil 12258WHVB1 Caută produse similare

Ambalajul cu design nou de la Philips

philips-change-package

Fii sigur ca becul acesta este ceea

ce masina ta are nevoie !

Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

Efect de Xenon alb intens

 • Utilizare 100% legală pe drum, lumină albă intensă 100%

  Utilizare 100% legală pe drum, lumină albă intensă 100%

  WhiteVision este certificată ECE şi este prima lampă cu lumină albă intensă, cu utilizare legală pe drum. Vă oferă o vizibilitate desăvârşită fără a compromite siguranţa prin orbirea vehiculului din faţă.

 • Cu 60% mai multă lumină la drum pentru a maximiza claritatea

  Un model de fascicul mai lung, cu 60% mai multă lumină vă permite să vedeţi mai clar ceilalţi participanţi la trafic. Îmbunătăţeşte siguranţa, oferindu-vă mai mult timp să reacţionaţi la posibile pericole de pe drumul din faţă.

 • O experienţă de condus premium cu efect Xenon alb intens

  Depăşind performanţa oricăror becuri auto cu lumină albastră de pe piaţă, farurile Philips WhiteVision sunt alegerea potrivită pentru şoferii care doresc să conducă elegant fără să compromită siguranţa. Dispunând de culoarea temperaturii farurilor Xenon şi de un soclu alb elegant, WhiteVision este evoluţia supremă pentru farurile dvs. Tehnologia de acoperire de a 3-a generaţie patentată de la Philips este o capodoperă revoluţionară care transformă WhiteVision în primul far cu o lumină cu adevărat albă.

 • Fascicul precis cu lumină cu 40% mai albă (4.300 Kelvin)

  Cu 4.300 Kelvin şi lumină cu 40% mai albă, farurile Philips WhiteVision luminează drumul din faţă cu un fascicul alb precis, care elimină întunericul instantaneu. Fasciculul premium pentru o experienţă de condus premium.

 • Philips este furnizorul tuturor producătorilor importanţi de vehicule

  Philips este renumită pentru soluţiile de iluminare auto cele mai avansate tehnologic. În Europa, una din două maşini este echipată cu lămpi Philips, alegerea supremă a producătorilor de vehicule.

 • Efect Xenon alb pentru un aspect de ultimă generaţie a farurilor vehiculului dvs.

  Indiferent de optica reflectorului sau a proiectorului, WhiteVision oferă farurilor vehiculului dvs. aspectul premium de ultimă generaţie.

 • Contrast mai mare pentru vizibilitate îmbunătăţită şi conducere mai sigură

  Lumină albă maximă şi o culoare a temperaturii de 4.300 Kelvin înseamnă că farurile dvs. evidenţiază mai bine marcajele şi semnele de circulaţie. Lumina mai albă vă menţine alert pe timpul nopţii, astfel încât să vă puteţi bucura de o experienţă de condus mai confortabilă.

 • Cea mai bună durată de viaţă din clasa sa pentru mai multă plăcere de conducere

  Farurile Philips WhiteVision (disponibile în versiuni H1, H3, H4, H7, T4W şi W5W) sunt concepute să dureze. Acestea oferă o durată de viaţă lungă şi fiabilă de 450 de ore*. Aceasta este semnificativ mai ridicată decât în cazul ofertelor concurenţei. Acest lucru are drept rezultat mai puţine înlocuiri şi un raport calitate-preţ mai bun. (*H4 şi H7 au fost testate la tensiunea standard de 13,2 V)

Vezi toate Specificaţile
 • În comparaţie cu lămpile cu halogen standard
 • *Aplicaţia variază în funcţie de tipul de bec

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa