Monitor CRT

  CRT digital, construcţie complexă fără plumb

  Dotat cu un circuit Digital Deflection pentru o afişare ireproşabilă şi cu un ecran de dimensiuni ideale, monitorul ecologic 107E6 oferă performanţe de invidiat, la un preţ accesibil. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

CRT digital, construcţie complexă fără plumb

 • sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB este un standard industrial care asigură cea mai bună corespondenţă între culorile afişate pe ecran şi cele tipărite.

 • Revoluţionarul procesor Philips cu reflexie digitală

  O inovaţie Philips exclusivă - prima soluţie CRT mono-chip din lume - combină reflexia şi microcontrolerul într-un singur chip pentru a procesa şi controla digital intrarea pentru sincronizare. Această tehnologie inovatoare elimină zgomotul electronic care poate dăuna calităţii de afişare, reduce instabilitatea afişării şi îmbunătăţeşte geometria pentru o performanţă de afişare mai bună.

 • Monitor XGA cu rezoluţie 1024x768 pentru imagine mai clară

  Pentru monitoarele grafice, rezoluţia ecranului semnifică numărul de puncte (pixeli) de pe întregul ecran. De exemplu, un ecran de 1024 pe 768 pixeli poate afişa 1024 de puncte distincte pe fiecare din cele 768 de linii sau aproximativ 786 mii de pixeli. Standardul XGA oferă rezoluţii de 640 pe 480 sau 1024 pe 768 pixeli.

 • Tubul Flat Square reduce distorsionarea şi reflexia

  Un tub conceput pentru a reduce distorsionarea şi reflexia.

 • Compatibilitate cu platforme PC şi Mac

  Capacitatea de a lucra cu o multitudine de platforme; monitoarele Philips se pot conecta la calculatoare PC printr-o conexiune VGA şi la calculatoare Macintosh.

 • Personalizare rapidă şi facilă a controlului OSD

  Un meniu afişat pe ecran pentru reglarea monitorului. Meniul OSD este utilizat pentru contrast, luminozitate, poziţionare orizontală, verticală şi alte reglaje ale monitorului.

 • Instalare plug-and-play facilă şi intuitivă

  Plug-and-play este un standard de conectivitate pentru periferice. Un monitor plug and play poate fi conectat la un calculator şi poate funcţiona fără intervenţia utilizatorului pentru reglarea setărilor complicate.

 • Designul fără plumb protejează mediul

  Produsele fără plumb sunt concepute şi produse în conformitate cu reglementări stricte al Uniunii Europene privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice pentru sănătate şi pentru mediu.

 • Consum de curent mai mic decât media produselor similare

  Reducere a cantităţii de curent electric necesar funcţionării unui dispozitiv pentru a obţine economii reale.

 • TCO'03 garantează cele mai înalte standarde de siguranţă şi ergonomie

  Un standard TCO (Swedish Confederation of Professional Employees - Confederaţia suedeză a angajaţilor profesionişti) referitor la siguranţă şi ergonomie, mai exigent decât MPR-II, în special în privinţa câmpurilor electrice alternative (AEF).

 • Partener Energy Star, respectă normele ecologice

  Un producător care respectă cerinţele de conservare a energiei impuse de Environmental Protection Agency (Agenţia de Protecţie a Mediului) a guvernului S.U.A.

 • Pentru siguranţa dvs.: Carcasă ignifugă din material compozit pentru tehnologii aerospaţiale

  Materialul plastic compozit PC/ABS este cel mai bun şi mai rezistent material ignifug din întreaga industrie şi un compus al erei spaţiale întrebuinţat în industria aerospaţială, în industria auto şi la fabricarea detectoarelor de incendiu.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa