Monitor CRT

  Microsoft Windows Compliance

  Monitor CRT

  CRT digital Real Flat de mare performanţă

  Graţie unui procesor cu reflexie digitală, funcţiei de sporire a luminozităţii printr-o singură apăsare, rezoluţiei de 1280 x 1024, tubului CRT Real Flat de mare luminozitate, dimensiunii ideale şi construcţiei fără plumb, monitorul 107B7 face mai plăcute navigarea pe Internet şi aplicaţiile multimedia. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

CRT digital Real Flat de mare performanţă

cu design fără plumb

 • sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB este un standard industrial care asigură cea mai bună corespondenţă între culorile afişate pe ecran şi cele tipărite.

 • Monitor SXGA cu rezoluţie de 1280 x 1024 pentru o imagine mai clară

  Pentru monitoarele grafice, rezoluţia ecranului semnifică numărul de puncte (pixeli) de pe întregul ecran. De exemplu, un ecran de 1280 pe 1024 pixeli poate afişa 1280 de puncte distincte pe fiecare din cele 1024 de linii sau aproximativ 1,3 milioane de pixeli.

 • Revoluţionarul procesor Philips cu reflexie digitală

  O inovaţie Philips exclusivă - prima soluţie CRT mono-chip din lume - combină reflexia şi microcontrolerul într-un singur chip pentru a procesa şi controla digital intrarea pentru sincronizare. Această tehnologie inovatoare elimină zgomotul electronic care poate dăuna calităţii de afişare, reduce instabilitatea afişării şi îmbunătăţeşte geometria pentru o performanţă de afişare mai bună.

 • Tasta rapidă High Bright reglează instantaneu nivelurile de luminozitate

  O caracteristică ce asigură reglarea imediată a luminozităţii la nivelul ideal pentru vizionarea de text, Internet, jocuri sau aplicaţii multimedia, asigurând o vizionare confortabilă şi o experienţă completă pentru fiecare tip de aplicaţie.

 • Afişaj CRT Real flat pentru afişare naturală, fără distorsiuni

  Tehnologia avansată Philips în domeniul tuburilor catodice plate reduce strălucirea şi reflexiile mai eficient decât în cazul unui tub catodic convenţional. Masca perforată specială cu luminozitate şi contrast puternice asigură o focalizare clară şi elimină hiperluminozitatea culorilor care apare la tuburile standard. Imaginile afişate pe monitor sunt comparabile cu imaginile tipărite: imaginea afişată este mai confortabilă. Liniile drepte rămân drepte. Găsirea unei poziţii de vizionare fără reflexii este mult mai uşoară. Astfel, efortul depus de ochi scade şi mai mult, asigurând un confort sporit.

 • Tub odihnitor pentru ochi, cu luminozitate şi contrast puternice

  Un tub CRT proiectat pentru a creşte luminozitatea şi contrastul afişajului prin mărirea intensităţii fasciculului electronic produs în tubul catodic.

 • Compatibilitate cu platforme PC şi Mac

  Capacitatea de a lucra cu o multitudine de platforme; monitoarele Philips se pot conecta la calculatoare PC printr-o conexiune VGA şi la calculatoare Macintosh.

 • Instalare plug-and-play facilă şi intuitivă

  Plug-and-play este un standard de conectivitate pentru periferice. Un monitor plug and play poate fi conectat la un calculator şi poate funcţiona fără intervenţia utilizatorului pentru reglarea setărilor complicate.

 • Designul fără plumb protejează mediul

  Produsele fără plumb sunt concepute şi produse în conformitate cu reglementări stricte al Uniunii Europene privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice pentru sănătate şi pentru mediu.

 • Consum de curent mai mic decât media produselor similare

  Reducere a cantităţii de curent electric necesar funcţionării unui dispozitiv pentru a obţine economii reale.

 • TCO'03 garantează cele mai înalte standarde de siguranţă şi ergonomie

  Un standard TCO (Swedish Confederation of Professional Employees - Confederaţia suedeză a angajaţilor profesionişti) referitor la siguranţă şi ergonomie, mai exigent decât MPR-II, în special în privinţa câmpurilor electrice alternative (AEF).

 • Pt. siguranţa dvs.: Carcasă ignifugă din mat. compozit pt. tehnologii aerosp.

  Materialul plastic compozit PC/ABS este cel mai bun şi mai rezistent material ignifug din întreaga industrie şi un compus al erei spaţiale întrebuinţat în industria aerospaţială, în industria auto şi la fabricarea detectoarelor de incendiu.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa